Er is geen kledingstijl die ons momenteel meer weet te boeien dan die van Sofia Richie. Het 24-jarige model verschijnt in de meest chique outfits, toch is haar stijl vrij simpel en eenvoudig na te bootsen. Nu het zomer is, heeft de hele wereld het alleen maar over haar zomergarderobe en dit is waarom.

sofia richie garderobe
Bron: @sophiarichiegrainge

Sophia Richie

Als je op TikTok scrolt kun je er niet meer omheen: Sofia Richie is de it-girl van het moment. De 24-jarige influencer kreeg een aantal jaar geleden bekendheid dankzij haar relatie met Scott Disick. Het duo had een leeftijdsverschil van 16 jaar en dit zorgde voor aardig wat commentaar. Daarnaast heeft de blondine ook een korte relatie gehad met Justin Bieber.

Maar al deze bekendheid, heeft ze niet alleen aan deze mannen te danken. Buiten haar spraakmakende liefdesleven heeft zij namelijk ook een hele bekende familie. Haar vader is niemand anders dan muzikant Lionel Richie en actrice Nicole Richie is haar zus.

Kledingstijl

De blondine stapte niet lang geleden in het huwelijksbootje samen met niemand minder dan platenbaas Eliott Grainge en sindsdien, kreeg haar kledingstijl een twist van 180 graden. Sommigen omschrijven haar nieuwe kledingstijl als old money en anderen noemen haar dan weer de nieuwe Matilda Djerf. Maar één ding is zeker: de look is here to stay.

Sofia kiest dagelijks bewust voor een simpele, chique, minimalistische stijl, maar de vakantielooks van de blondine neigen meer naar de speelse kant als we haar Instagram-kiekjes mogen geloven. Ze blijft het allemaal elegant houden, maar ze steekt het net in een ander jasje. Enne, iedereen heeft het er over. Wat vind jij van haar speelse elegante zomerstijl? Wij vinden het ge-wel-dig!