Soms belanden er berichtjes in je mailbox waar je bijzonder hebberig van wordt. Vandaag hadden we op de redactie weer zo’n mail. Duits modemerk EDITED heeft namelijk een collectie ontworpen speciaal voor jou én je kind en ja, het is fantastisch.

matchend zomer kind FEM FEM

Mommy & Me

Het is een collectie vol met de heerlijkste looks voor van de zomer. Broeken met wijde pijpen, schattige badmode en luchtige jurken – ideaal voor de warme zomerse dagen en alles met de mooiste prints en kleuren. De kleding voor je kinderen is unisex en verkrijgbaar in verschillende maten voor kinderen van 1 tot 3 jaar. Vanaf morgen, 12 maart, is het verkrijgbaar (helaas alleen online en niet in de winkel) en we hebben alvast een sneak peek van een aantal van onze favoriete stukken:

18_12_Mommy&Me_Look_02_100_FINAL 18_12_Mommy&Me_Look_03_054_FINAL
18_12_Mommy&Me_Look_04_140_FINAL 18_12_Mommy&Me_Look_08_015_FINAL

Ook niet geheel onbelangrijk in de zomer, en met name voor de Nederlandse zomers, zijn zomerjassen. Ideaal voor wanneer de temperatuur ietwat daalt en blote armen iets te frisjes is. Dus zorg vooral dat je altijd iets mee neemt; voor jezelf én voor je kleine.

Dus, wil jij van de zomer matchend met je kind over het strand paraderen van de zomer? Dan is dit gegarandeerd een collectie voor jou.

Toevallig net bevallen en is jouw kind vaak onrustig? Wij hebben een ongebruikelijke manier om hem of haar weer kalm te krijgen.