Leuk nieuws op Nationale Orgasme Dag: uit onderzoek blijkt dat de penis van de man groter is in de zomer. Vooral tijdens een hittegolf hebben mannen last van een ‘zomerpenis’.

zomerpenis FEM FEM

Zomerpenis

Dr. Dudley Danoff, schrijver van The Ultimate Guide to Male Sexual Health, heeft aangegeven dat de ‘zomerpenis’ echt bestaat. Het heeft alles te maken met het drinken van veel water (omdat je uiteraard veel meer zweet) waardoor je piem iets meer opgeblazen is dan normaal. Warme temperaturen zorgen er ook voor dat de aderen iets breder worden, dus de penis ook. Met als toevoeging van Dudley: ‘There’s a reason people don’t take honeymoons to the North Pole.’

via GIPHY

Echt veel groter worden ze heus niet hoor. Volgens uroloog Dr. Jamin Brahmbhatt van The PUR Clinic in Florida is er echt niet veel verschil qua formaat. Door de hitte is het allemaal gewoon een beetje opgeblazen en oogt het groter dan het daadwerkelijk is maar soit. In ieder geval een gezellig gespreksonderwerp met je vriendinnen, toch? Kunnen jullie tegelijkertijd genieten van een potje ‘Herken de Penis‘.