Als je deze zomer weer eens in een outfitcrisis komt en je geen idee hebt wat je nou weer aan moet doen, zoek dan even naar Matilda Djerf op Instagram. Deze Zweedse influencer heeft heel wat foto’s met outfit inspo en zonnebrillen waar wij écht jaloers op zijn. Benieuwd waar zij al deze pareltjes scored? Wij hebben een aantal zonnebrillen op een rijtje gezet die he-le-maal Matilda Djerf approved zijn.

Matilda Djerf zonnebril outfit inspiratie meller
Bron: @matildadjerf

Rechthoekige zonnebril met oranje glazen

Dit zal niet de eerste funky zonnebril in dit lijstje zijn. Matilda is namelijk helemaal weg van zonnebrillen kleurrijke glazen. Enne, wij begrijpen dat ook echt compleet. Het kan namelijk net de pop of colour toevoegen die je outfit he-le-maal af maakt. De zonnebril met een rechthoekig montuur en oranje glazen die Matilda op de foto draagt, hebben wij een look-a-like van kunnen vinden. Echt een pareltje!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Geometrische zonnebril

Buiten kleurrijke glazen, kan je je outfit ook wat meer spice geven door een zonnebril te dragen met een bijzonder montuur. Voor Matilda is dit allang geen geheim meer en wij spotten dan ook vaker deze prachtige geometrische zonnebril op haar Instagram. Gelukkig hebben wij precies zo’n soort zonnebril kunnen vinden, echt perfect voor komende zomer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Piloten zonnebril met oranje glazen

We told you dat Matilda van kleurrijke zonnebrillen houdt. Maar als wij deze zien, kunnen wij ook niet anders dan haar compleet gelijk geven. Want dit is écht weer een pareltje. Deze oversized piloten zonnebril met oranje glazen kan je superleuk matchen met andere oranje items, net zoals Matilda gedaan heeft. Maar je kan deze zonnebril juist ook dragen bij een basic outfit om hem iets spannender te maken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Lees ook: Zo maak je van een oud overhemd een top à la Matilda Djerf