We kunnen nooit genoeg zonnebrillen hebben. Het liefste hebben we ze in elk model, omdat het je outfit gewoon nét even een extra touch geeft. Het is natuurlijk ook belangrijk dat ze je genoeg beschermen tegen  uv-stralingen. Zoek jij een nieuwe zonnebril en wil je niet achterlopen op de trends? Wij zetten de leukste modellen op een rijtje!

zonnebrillen shopping FEM FEM

Ronde zonnebrillen

Ronde zonnebrillen werden vroeger alleen gedragen door de ‘hippies of gabbers’, maar tegenwoordig is dit model voor iedereen weggelegd. In 2015 kwamen ze langzaam op fesivals, maar nu zijn ze zo gestyled dat het je outfit nét wat meer fashionable maakt. We zagen in 2017 vooral de rayban round metal veel voorbij komen in een groene of zwarte variant. In 2018 kan je vooral veel ronde brillen met een spiegelglas verwachten. Ook worden ze steeds groter van formaat. Shop hier een aantal leuke ronde sunglasses:

Schermafbeelding 2018-03-28 om 14.05.06
Schermafbeelding 2018-03-28 om 14.19.13
mango

Cat Eye

We love the Cat Eye sunglasses! Ze zijn even uit het modebeeld verdwenen, maar ze zijn nu weer helemaal terug van weggeweest. Het maakt je look sexy, sierlijk en het is zeker een eye-catcher. Ook is het een van de weinige brillen die echt alleen door de vrouwen gedragen wordt. Shop hieronder een aantal super cute exemplaren:

Schermafbeelding 2018-03-28 om 15.37.16
cat eye
sun

De pilotenbril

Met een pilotenbril zit je eigenlijk altijd goed. Het valt met veel te combineren en het blijft een jaarlijkse favoriet. Je outfit ziet er een stuk stoer, maar stijlvol uit. Je ziet ze in alle kleuren voorbij komen en het iets dat zeker niet in je kast mag ontbreken!

piloten
Schermafbeelding 2018-03-28 om 15.59.36
bril

Wayfarer en de Clubmaster

De Wayfarer en de clubmaster zonnebrillen ga je in 2018 veel blijven zien. De pootjes van deze brillen lopen door boven de glazen en de onderkant van de glazen zijn bijna altijd voorzien van een goud randje. Wist je dat dit model al jaren oud is? Hij is vooral bekend geworden van sterren als Madonna en Michael Jackson. Deze bril is zo ontworpen dat het door mannen en vrouwen kan worden gedragen. We love it!

rayban
zonnebril
Schermafbeelding 2018-03-28 om 16.40.50

Ben je er al uit voor welk model jij dit jaar gaat?

Waarom je in 2018 geen bikini koopt maar een badpak.