Nu de zon zich zeer weer regelmatig laat zien is het belangrijk om je ogen te beschermen tegen het felle licht. En dat was voor ons dan ook het juiste excuus om te gaan onderzoeken wat er allemaal gaande is op het gebied van zonnebrillentrends. Want naast een beschermmiddel voor je ogen is een zonnebril ook de perfecte manier om je walletjes te verbergen of om je outfit net even af te maken. Wij kozen onze drie favoriete trends uit en geven je meteen wat toffe opties om zo’n brilletje te scoren.

zonnebrillentrends-femfem

Retro gele glazen

Geel is een kleur die sowieso zorgt voor instant vrolijkheid en datzelfde geldt voor deze toffe brilletjes. Een zonnebril met gele glazen geeft je outfit een retro look en eigenlijk staat het iedereen. Zeker wanneer je kiest voor een wat oversized aviator modelletje ben je in een handomdraai helemaal ‘terug naar toen’. Wil jij je look dus up-to-date maken door middel van je zonnebril? Scoor dan een van onderstaande brilletjes.

gele-glazen-rayban-femfem
gele-glazen-femfem
Schermafbeelding 2017-03-30 om 17.05.54

Geometrische monturen

Geometrische vormen zijn een ding dit jaar. Eigenlijk zijn alle vormen die net een tikkeltje anders zijn dan de meeste een absolute go-to. Het kan dus niet gek genoeg zijn en omdat we ons kunnen voorstellen dat je zo’n brilletje misschien eerder aanschaft ‘voor de afwisseling’, hebben we een aantal goed betaalbare monturen voor je uitgezocht.

mango-geometrisch-femfem
geometrisch-femfem
Schermafbeelding 2017-03-30 om 17.02.29

Cateye brillen

Cateye vormige brillen zien we al een paar jaar maar deze zomer zijn ze niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Deze zonnebrilletjes zijn mysterieus, speels én sexy. Een cateye bril is vooral heel geschikt voor dames met een vierkant gezicht of een langwerpig gezicht. Wij zochten weer wat toffe modelletjes voor jullie uit.

michael-kors-cateye-femfem
cat-eye-mango
cateye-femfem