In één van de eerste afleveringen van Prince Charming onthulde Diego dat hij een andere man in zijn leven heeft. Naja, eerder een mannetje. Namelijk zijn zoontje Sem. Maar we zijn natuurlijk nog steeds super benieuwd: hoe ziet Sem er uit?

Prince Charming Diego zoontje Sem
Bron: Videoland

Prince Charming

In dit seizoen is het de beurt aan de nu nog single Diego González-Clark. De man heeft een leuke baan en een prachtig zoontje Sem. Eén ding mist er alleen nog en dat is liefde. Dat is ook de reden waarom Diego besloot om mee te doen aan het programma.

Aan Videoland vertelt Diego: “De laatste tijd stond mijn leven op z’n kop en leek alles onzeker. Juist daarom heb ik besloten dit avontuur aan te gaan en hoop ik iemand te vinden met wie ik een toekomst kan opbouwen. Ik ben er klaar voor!”

Zoontje Sem

In één van de eerste afleveringen onthulde Diego direct dat er al een andere man in zijn leven was. Door de manier waarop hij dit vertelde, schrokken de andere mannen er natuurlijk van. Gelukkig maakte hij wel meteen duidelijk dat het niet om een andere lover ging, maar over zijn zoontje Sem.

In 2021 kreeg een langslepend adoptieproces het gewenste einde: Diego mocht zoontje Sem in zijn armen sluiten. Destijds had de prins nog een partner, maar al vrij snel strandde die relatie en werd hij een alleenstaande vader. “Dat was wel een shock. Als je aan zo’n traject begint, heb je voor ogen dat je samen met je partner vader bent”, vertelt hij aan Grazia. “Dat ik net vader was geworden en hetzelfde jaar een relatiebreuk had, was wel een shock.” Maar spijt heeft hij totaal niet. En dat snappen wij wel, want wát een schatje is het!