Vorige week was het Chatilla die naar huis werd gestuurd in Expeditie Robinson. Op afvallerseiland mocht ze strijden om nog in de wedstrijd te blijven, maar helaas verloor ze van Mike Weerts en moest ze alsnog naar huis. En dat deed ze met flink wat kilo’s minder.

Chatilla Expeditie Robinson
Bron: @chatillavangrinsven

Paar kilootjes minder

Chatilla is inmiddels al van het eiland af en het eerste wat je natuurlijk wil doen is wegen (en eten)Na het veranderen van je eetpatroon, verwacht je wel dat je paar kilootjes verliest. Dat was ook bij Chatilla het geval. Het viel wel op dat ze niet extreem veel is afgevallen. “Nu ben ik 81,6. Dat betekent dat ik vijf kilo ben afgevallen”, stelt Chatilla.

Met de hoofdprijs naar huis

Chatilla is misschien niet de winnares van Robinson geworden, maar ze gaat wel met dé hoofdprijs naar huis. Iets wat ze enorm veel liefde kan geven. Op Instagram schrijven de makers van het programma: “Hoewel Chatilla de finale niet haalde, is ze toch met de hoofdprijs naar huis gegaan.”

Chatilla vertelt: “Ik hoorde van iemand van de productie dat naast het hotel een soort van shelter is. Letterlijk twintig meter van ons hotel.” Chatilla besloot hierom een kijkje te gaan nemen. “Toen liep er in een keer een heel klein puppy’tje naar me toe en toen dacht ik eigenlijk alleen maar: mijn god, jij hoort hier gewoon niet thuis. Jij hoort een supergoed leven te krijgen.” En dit supergoede leventje wil Chatilla ook graag aan de puppy geven, ze nam ‘m daarom mee naar Nederland. Awh.

Chatilla is ontzettend blij met haar hondje. “Zijn naam is Duke. Ik ben echt helemaal verliefd op Duke”, zegt ze stralend. “Het is echt ongelooflijk. Het is zo’n schattig beestje, en dat hij dan dadelijk naar Nederland kan komen… Ik kan niet wachten. Een echte expeditie-hond!” Wij denken dat dit misschien wel het mooiste moment van Expeditie Robinson is voor Chatilla. How cute.