Zeg vaarwel tegen de basic zwarte panty’s, want die gaan we dit jaar niet meer terug zien. Of nou ja, een stuk minder, We gaan voor printjes, teksten en andere texturen. Geen zorgen, je hoeft er niet zelf op zoek naar te gaan. We hebben de leukste op een rijtje voor je gezet.

zwarte panty
Bron: Pinterest

1. Fishnet panty

Fishnet panty’s: ze waren een paar jaar terug helemaal in, en ze zijn nu weer back to shine. Het geeft niet alleen een twist aan je outfit, maar het is ook nog eens super sexy.

 

2. Glitters

Glitters komen ook helemaal terug, zelfs in het dagelijks leven. Want wie heeft ooit de regel gemaakt dat glitters to much zijn en dat je dit alleen met ‘speciale gelegenheden’ kan dragen? Onzin, en daar zijn we in 2022 ook achter gekomen. We gaan dit jaar steeds meer glitters zien en dragen. Yeay!

3. Kniehoge sokken

Kniehogen sokken komen ook terug. Misschien nog niet handig voor nu, gezien het stervenskoud is, maar je kunt ze wel vast inkopen wanneer het mooier weer is. Met een oversized blazer zijn deze kniehogen sokken helemaal the shit en maak je de outfit net een stukkie speelser. Weg met die basic panty’s!

4. Teksten

We zijn verliefd! Een panty met tekst. Dit is toch amazing? Het is sexy, speels en (nu nog origineel). Tip: het merk Calzedonia heeft precies dezelfde panty als in de onderstaande foto. Kopen, kopen, kopen!

 

5. Print

Panty’s met een printje zijn ideaal wanneer je van je outfit een feestje wil maken. Van panterprint tot Gucci-logo’s. Je kan het zo gek maken als jij wil. De HEMA-panty’s zijn hier helemaal niks bij.