We gokken dat iedereen onderhand wel toe is aan de zomervakantie. Zon, zee, strand… Afijn, moet je daar nog even geduld voor hebben, hebben wij iets wat in de tussentijd ook voor voldoende pret zal zorgen en je per direct in de zomer sferen komt. Je kunt namelijk zwemmen in een zwembad gevuld met confetti en eerlijk, dat alleen al klinkt toch als een ontiegelijk goed begin van de zomer?

sprinkle pool FEM FEM

Laten we ook vooral je zomergarderobe niet vergeten want nieuwe kleding zorgt ook al voor voldoende voorpret. Bij Hudson’s Bay in Haarlem hebben ze dit alles alvast voor je opgepakt en om vast warm te draaien voor het zomerseizoen, is er een sprinkle pool met ruim één miljoen sprinkles waar jij alvast je allereerste zomerkiekje in kan maken.

Zwemmen in confetti

Tot 5 juni kan jij zwemmen in de sprinkle pool, spelen met strandballen of foto’s maken dé ultieme prop voor op Instagram: een opblaasbare waterijsje. En het fijne is, als jij je foto deelt op instagram dan maak je ook nog eens kans op een giftcard t.w.v. €250,-.

In Ameika is zwemmen in confetti al razend populair en om alvast wat inspiratie op te doen hebben we de leukste kiekjes voor jullie opgezocht: