Een drukke baan, familieverplichtingen, een huis dat nodig schoongemaakt moet worden én een workout-schema: er past eigenlijk geen gebroken nacht in dit plaatje. Ben je nog wel te porren voor een feestje, maar wil je de kater vermijden? Desperados has your back.

desperados acht tot nacht

Vroeg pieken

We weten allemaal: het feestje is pas echt aan, wanneer het grootste gros binnen is. Anno 2023 wordt dat alsmaar later en is een feestje dat tot de vroege uurtjes doorgaat niet ongewoon. Toch kan dit – in combinatie met een 9-5 baan – er behoorlijk in hakken. Een nachtje overslaan is gezellig, maar de katers en moeheid die je achteraf cadeau krijgt, zijn het vaak niet waard.

Voel je dat je je party era nog niet vaarwel wil kussen, maar zie je een nachtje doorhalen nog wel zitten? Dan is het nieuwe concept van Desperados je op het lijf geschreven. Tijdens ‘Acht tot Nacht’, het gloednieuwe feest van Desperados, wordt er namelijk vroeg gepiekt.

Acht tot Nacht

Tijdens de meeste feestjes wordt de energie langzaam opgebouwd, wat betekent dat het rond middernacht pas echt losgaat. En we weten, dan is het lastig om huiswaarts te keren. Bij Acht tot Nacht is dit anders, want zodra je binnenkomt, is het feest direct aan.

Roby Hornis, bedenker van het Acht tot Nacht concept, legt uit: “Steeds meer mensen hebben wel zin in een energieke clubavond, maar willen de volgende dag ook fris en fruitig hun dag
starten. Gezien de meeste clubs pas vanaf 00:00 warm beginnen te draaien is dat een aardig dilemma. Voor die mensen die vroeg willen pieken, maar de volgende ochtend kreukvrij willen opstaan hebben we acht tot nacht bedacht.”

Surprise acts en verschillende locaties

Het terugkerende feestje Acht tot Nacht zal elke editie anders zijn. Zo is er iedere keer een unexpected act én vindt het feestje op verschillende plekken plaats. De act tijdens het feestje is dus net zo verrassend als een Desperados biertje.

De eerste twee edities van Acht tot Nacht staan al op de planning, waar jij ook nog bij kunt zijn. Zo vindt de eerste editie op 14 september in Club Atelier plaats en zal de tweede editie op 11 oktober zich in Bitterzoet afspelen. Tickets zijn vanaf nu te koop. Dus, zien we je daar?

Wil je meer informatie? Check dan de website van Acht tot Nacht.