Nemen we een kijkje op de Instagram en TikTok van Daelorian, dan lijkt ze zich op-en-top vrouw te voelen. Maar wat zijn de dingen waar zij mee struggelt? En waar haalt zij haar motivatie vandaan? Speciaal voor Women’s Day besloten we samen met C&A de knappe Daelorian het hemd van het lijf te vragen.

daelorian hoofdbeeld

FEM FEM X CA (1)

Belangrijke levenslessen

Gehuld in een adembenemend wit pak waarbij de felrode lokken van Daelorian prachtig uitkomen, vertelt de fotografe, content creator, podcast-host en Free a Girl-ambassadrice eerlijk over de struggles die zij in haar leven overwonnen heeft. Als jong meisje was Daelorian altijd enthousiast en blij, tot ze op school gepest werd. “Ik ben vroeger als kind heel erg gepest, ik voelde me niet geaccepteerd”, vertelt Daelorian eerlijk. “Ik werd uitgemaakt voor de lelijkste dingen.”

Dit was niet het enige obstakel wat ze in haar leven moest overwinnen. Na haar deelname aan Holland’s Next Topmodel belandde Daelorian in een donkere periode. “Ik ben depressief geweest, ik heb een burn-out gehad, dat wil ik nooit meer meemaken”, vult ze aan. Iets wat de beauty geholpen heeft, zijn therapie-sessies. Daar leerde ze belangrijke lessen die zelfs nu – jaren later – nog steeds van pas komen.

‘Negeer dat negatieve stemmetje’

“Het is een heel proces geweest, maar uiteindelijk was de belangrijkste les: hoe mensen met je omgaan, zegt niet zoveel over hoe jij bent of denkt, het zegt meer wat over de ander.”

De creatieveling heeft besloten om dat negatieve stemmetje in haar hoofd compleet te negeren. “Dat stemmetje in je hoofd wat je vertelt dat je het niet kan… zodra je stopt om daarnaar te luisteren, en het gewoon gaat doen, dan kom je er vanzelf.”

Dromen najagen

Klinkt misschien easy, maar niets is minder waar. Toch deelde een beste vriendin van Daelorian dé lifehack die ze nog altijd toepast in haar leven. “Mijn beste vriendin zei ooit: je moet pionnetjes gaan zetten. Je hebt een groot doel, dat is je hoofdpion, die zet je ver weg. Dan ga je vervolgens terugwerken, welke pionnetjes moet je zetten om uiteindelijk daar te komen?”

Deze manier van denken zorgde ervoor dat Daelorian dingen ging proberen en zich omringde met mensen die haar inspireren. “Als er iemand is waar jij tegen op kijkt, of als er iemand is die iets doet wat jij ook wil doen, vraag gewoon of je een dagje mee mag kijken.”

Daelorian_4

Schermafbeelding 2024-03-07 om 15.28.32
Schermafbeelding 2024-03-07 om 15.28.39

Items zijn verkrijgbaar in de winkels van C&A

Vrouwelijk rolmodel

In het kader van Women’s Day willen we natuurlijk weten: welk rolmodel is hét voorbeeld van de ambitieuze Daelorian? Ondanks dat ze er meerdere heeft, is er toch wel één vrouw die er voor haar uitblinkt: “Dat is absoluut mijn oma.”

“Mijn oma was één van de eerste vrouwelijke makelaars, ze had zelfs een heel kantoor opgezet met alleen maar vrouwen. Met haar verhaal is zij een voorbeeld voor andere vrouwen, dus dat wil ik echt doorzetten. Die ondernemende houding heb namelijk echt van haar geleerd.”

‘Heb wat meer schijt’

Van een power oma als rolmodel, therapie-lessen die nog altijd van pas komen en dé truc om je carrière naar een hoger niveau te tillen, is er nog één boodschap die Daelorian aan alle jonge vrouwen zou mee willen dragen. “Blijf groot dromen, laat je niet tegenhouden door anderen, want uiteindelijk is iedereen toch met zichzelf bezig.”

En wat ze dan tegen zichzelf als jong meisje had willen vertellen? “Heb wat meer schijt, doe het gewoon.”

In samenwerking met C&A