Ah, gin-tonic. Zelfs op een menukaart met drankjes waar je op z’n minst twijfelachtig over bent, kan je met een gin-tonic bijna niet missen. Soms heb je alleen even geen zin om dit heerlijke mixdrankje zelf in elkaar te flansen, of met dubbele flessen en limoentjes te sjouwen. Dan hebben wij daar gelukkig de oplossing voor; Bobby’s Dry Gin in een blikje.

Schermafbeelding 2021-08-30 om 11.32.30

De oorsprong van ons favoriete drankje

Wist jij dat gin-tonic eigenlijk tot stand kwam door malaria? Hierdoor was er in het leger van de Britse Oost-Indische Compagnie namelijk behoefte aan een stof die de ziekte tegen kon gaan, en thank goodness zit er kinine in tonic. Tonic zelf heeft alleen een nogal bittere smaak, dus werd er water, suiker, limoen en gin toegevoegd aan het drankje. Et voilà; daar was onze favoriete go-to

Bobby’s Gin & Tonic

Meestal zijn we niet zo weg van alcoholic beverages in een blikje, maar voor deze G&T maken we even een uitzondering. Bobby’s Gin & Tonic is namelijk zo ontwikkeld dat de smaak en kwaliteit niet verloren gaan, wat normaal wel het geval is in een blik. De tonic is op maat gemaakt, er is lang nagedacht over de garnering en de smaak van sinaasappel en kruidnagel maakt het drankje af. Pas wel op; de mixdrankjes bevatten een alcoholpercentage van zowaar negen procent. 

De roze variant

Zoetekauw, en heeft de normale Gin Tonic een iets te bittere smaak in your opinion? Dan is deze voor jou. Wees echter gewaarschuwd; wanneer je hier teveel blikjes van wegwerkt, is de kater absoluut aanwezig. Ook deze variant bevat namelijk negen procent alcohol. De roze Gin & Pink lemonade heeft wel een iets zachtere smaak, door het Pinky Rose-siroop, soda en de grapefruit-smaak. 

Heb jij zo’n gele supermarkt dichtbij je huis zitten? Lucky you, want de blikjes Bobby’s Gin & Tonic en Bobby’s Gin & Pink Lemonade zijn verkrijgbaar in de Jumbo. Je kan ze trouwens ook easy bestellen via Gorillas of Crisp. Makkelijk mee te nemen, een fijne smaak en goed voor een gezellige avond; ophalen of bestellen die handel! 

Lees ook: Zo gedraag je je als je dronken bent volgens je sterrenbeeld