Vorige maand maakten we het geweldige nieuws bekend dat UNTOLD festival 2022 terug is met een waanzinnige line-up. Natuurlijk waren we helemaal door het dolle toen we dit nieuwtje lazen, maar daar stopt de pret nog niet. UNTOLD voegt namelijk een hele reeks nieuwe artiesten aan de line-up toe, inclusief een Nederlandse top dj. We can’t wait!

UNTOLD festival 2022

Voor wie het heeft gemist: UNTOLD festival is terug. En dit jaar pakken ze het groter aan dan ooit. Het festival vindt plaats in Roemenië en is absoluut één van de tofste dance festivals wereldwijd. We raden je aan om er een vriendinnen weekend van te maken en de boel op stelten te zetten met je besties want je hebt er letterlijk alles wat je muziekale hartje begeert: van EDM, tot underground tot popmuziek. Eén ding is zeker: jij gaat een onvergetelijke tijd tegemoet.

UNTOLD festival 2022
Bron: UNTOLD

UNTOLD maakt tweede lading wereldartiesten bekend

Het eerste deel van de line-up was al een tijdje bekend, maar nu komt UNTOLD met het tweede deel. We wisten niet dat het festival nog spectaculairder kon worden, but it just did! Op de main stage kun je los gaan op artiesten als Alok, Lost Frequencies, Steve Aoki, Vini Vici en op de andere stages treden namen op als Stephan Bodzin, Amelie Lens, Mathame, Markus Schulz, Aly & Fila, Borgore, Malaa, Netsky, Noisia, Sub Focus B2B Wilkinson, en veel veel meer… Heb jij je koffers al gepakt? Let’s go!

Bekende Nederlandse dj

Als klap op de vuurpijl maakt UNTOLD nog eens een hele grote naam bekend. Niemand minder dan HARDWELL komt naar UNTOLD. Dit is een kans die je moet pakken want Hardwell treedt in totaal maar op 4 festivals op dit jaar. Wij kennen Hardwell natuurlijk als de Bredanaar Robbert van de Corput (waar hij soms nog in Café Janssen stond te draaien als je geluk had) maar de rest van de wereld kent hem als één van de grondleggers van EDM.

Hardwell is inmiddels wereldberoemd door zijn tracks Spaceman, Apollo en Run Wild. Maar dat hoeven wij jou natuurlijk niet meer te vertellen. Daarnaast heeft hij ook nog eens samen gewerkt met artiesten als Rihanna, Coldplay, Calvin Harris en J Balvin. Kortom: deze kans mag je niet missen.

Bron: UNTOLD
Bron: UNTOLD

Ready to go?

We snappen dat je het liefst nog vandaag op het vliegtuig naar Roemenië stapt, maar toch is er eerst wat praktische informatie die we met je willen delen. Het festival vindt plaats op 4 tot en met 7 augustus in Cluj-Napoca, Roemenië. Je scoort al een ticket voor €149, wat dus echt niks is voor 4 dagen feesten. Daarna kan je er zelfs nog een city trip Roemenië achteraan plakken om de stad te ontdekken en helemaal tot rust te komen van al het harde feesten.

Ben je al om? Tickets voor UNTOLD festival scoor je hier.