Liefhebbers van wijn moeten héél gauw een rondje Albert Heijn op de planning zetten. De supermarktketen introduceert een gloednieuwe wijnsoort, waar ook nog eens een bijzonder verhaal bij hoort.

rode wijn wijntje albert heijn

Wijntje met een verhaal

Of je nu met je beste vriendinnen een avondje gaat borrelen of op zondagavond wil genieten van een goed glas: wijn is altijd een goed idee. Grote kans dat je, net als wij, een favoriet hebt die je vaak scoort. Zonde, want de wereld van wijnen is véél groter dan je denkt. Zo zijn er niet alleen tig verschillende soorten, gemaakt van verschillende druiven, op de markt. Ook zit er nog een verschil in de bereidingswijze van verschillende wijnen.

De makers van Wijntje snappen dit en lanceren een gloednieuwe wijn, die op een ouderwetse manier geproduceerd is. Dit Wijntje is een eerbetoon aan de wijnmakers van duizenden jaren geleden. Deze oude wijsheid wordt gecombineerd met de moderne technologieën van nu. En het beste van allemaal: deze wijn is geproduceerd met een dosis liefde voor de natuur.

wijntje albert heijn
Bron: Wijntje

Voor ieder wat wils

Liefhebbers van wijn én natuur kunnen bij deze wijn hun hart ophalen, aangezien er bij het maken geen bestrijdingsmiddelen gebruikt zijn. Ook is de wijn honderd procent biologisch. Er is aan iedereen gedacht, aangezien Wijntje twee verschillende varianten op de markt heeft gebracht. Een Wijntje Tempranillo (een Spaanse rode wijn met een lekker lichte en frisse smaak, die boordevol zit met rood fruit) en Wijntje Verdejo (gemaakt van biologische verdejo-druiven. Deze witte wijn smaakt fris, licht en supersappig. Met het fruitige van appel en meloen).

Op het etiket van deze twee wijnen pronkt een oermens – en dat is niet zonder reden. Wijntje noemt zichzelf namelijk een oerwijn, aangezien dit wijn is, zoals het moet zijn. De druiven van Wijntje groeien dan ook op de plek waar de druif oorspronkelijk vandaan komt, zonder chemische bestrijdingsmiddelen.

6523e03d61f2f
651bfa2c8ab5e

Betaalbaar voor iedereen

Sta jij altijd uren te twijfelen voor het wijnschap en wil je liever niet té veel betalen, maar wel een goede aankoop doen? Voor deze mensen is Wijntje een heel slimme keuze. Voor een Wijntje Verdejo of Wijntje Tempranillo hoef je namelijk niet diep in de buidel te tasten, je scoort deze wijn in iedere Albert Heijn bij jou in de buurt voor een prijs van €4,99 óf bestelt het online op de website van de supermarktketen.

Dus, voor die eerstvolgende verjaardag of housewarming van je beste vriendin of die gezellige familiegelegenheid, weet jij welke wijn je in je winkelmand moet gooien. Enne, heb je je Wijntje op? Vergeet dan niet om dit met het wijnlabel te doen.