Soms is een man zo leuk dat je gewoon nét dat beetje extra wilt doen om bij hem in de smaak te vallen. Nu is het per man natuurlijk verschillend wat hij aantrekkelijk vindt. Maar deze 10 dingen kan geen enkele man weerstaan!

mannen weerstaan vrouwen

1. Een intelligente persoonlijkheid

Mannen houden van een vrouw die intelligent is en waar ze een goed gesprek mee kunnen voeren. Het liefst zijn ze samen met een beauty & the brains. Want hoewel uiterlijk jullie bij elkaar brengt, is het innerlijk toch écht waar het uiteindelijk om draait.

2. Humor

Humor is volgens mannen dus echt een make or break in een relatie. Als hij niet met je kan lachen, is het een echte no no. Het is fijn als jullie humor een beetje overeenkomt. Je wilt natuurlijk niet jaren ‘nep’ lachen om zijn grapjes omdat je ze helemaal niet leuk vindt. En andersom geldt dit natuurlijk ook.

3. Ambitie

Wanneer je niet hard werkt en geen dromen en doelen hebt ben je eigenlijk al afgeschreven. Je hoeft als vrouw geen extreme business babe te zijn, maar een beetje drive is natuurlijk wel aantrekkelijk. Ambitie laat namelijk blijken dat je volwassen en beraden bent. Geen enkele man zit te wachten op een vrouw die afhankelijk van hem is.

4. Zelfverzekerdheid

Dit is een beetje een no brainer als je het ons vraagt. We denken namelijk niet dat er iemand is die onzekere mensen aantrekkelijk vindt (en dit geldt dus ook niet voor mannen). Natuurlijk is iedereen wel eens onzeker (dit is heel normaal) dus fake it until you make it! Met deze tips ben jij een stuk zelfverzekerder.

5. Leeftijdverschil

Het is gewoon een feit dat vrouwen op oudere mannen vallen en andersom. Mannen willen nu eenmaal liever een jonge dame (lees: trophy wife) aan hun zijde. Hun oerbrein vertelt ze dat hoe jonger de vrouw is, hoe makkelijker ze zich kunnen voorplanten. Het is nu eenmaal de natuur…

6.

6. Overeenkomsten

Natuurlijk hoef je niet een-op-een dezelfde hobbies en interesses te hebben, maar een beetje overlap is wel leuk! Als je overeenkomsten hebt in je levensstijl kan dit ook goed helpen in een relatie. Wanneer hij 4 uur per dag in de gym staat en jij het liefst op de bank ligt met een zak chips, is de kans vele malen kleiner dat hij zich aangetrokken tot je voelt.

7. Zorgzaam gedrag

Nee, hij wil níet zijn moeder daten. Toch blijkt het dat mannen uiteindelijk opzoek zijn naar een zorgzame vrouw. Wedrom vanuit zijn oerinstinct! Een zorgzame vrouw zal namelijk beter een kindje kunnen opvoeden.

8. Huid laten zien

Dit hoeft geen enorm kort jurkje te zijn met diepe decolleté. Onzerzoek wijst uit dat mannen zich het meest aangetrokken voelen tot een vrouw wanneer ze 40% van haar huid laat zien. Blote benen of een off-schoulder topje is dus meer dan genoeg!

9. Oogcontact

Hoewel veel relaties ontstaan via Tinder en andere online dating apps, is oogcontact enorm belangrijk. Dit is namelijk een van de grootste redenen dat een man zich aangetrokken voelt tot een vrouw. The eyes chico, they never lie!

10. Iets onderscheidends

Of het nu de kuiltjes in je wangen zijn of het feit dat je obsessed bent met Harry Potter, mannen vinden het leuk als je iets speciaals hebt. Dat grappige talent, of dat schattige spleetje tussen je tanden maakt je uniek. Mannen houden van een beetje imperfectie!

Lees ook: Deze 6 kledingstukken vinden mannen onwijs sexy bij vrouwen