Eerder lieten wij jullie al 10 x knappe Nederlandse mannen boven de 30 zien. Nu zijn we terug met een héérlijk lijstje aan knapperds boven de 40. Zo zie je maar: Age is just a number. Deze knappe mannen zijn hot, 40+ en gewoon te vinden in ons kikkerlandje. Do we need to say more? Kijk, aanschouw en geniet.

Arie Boomsma (47)

De knappe televisiepresentator, fotomodel en sportschool eigenaar is hot. Al gaat hij liever voor een koud bad dan een hete douch. Arie is nu al een tijdje gelukkig met Romy Boomsma en samen hebben ze 3 kindjes. Arie tikt misschien al bijna de 50 aan, maar he still got it.

Barry Atsma (48)

Onze Barry Atsma mag zeker niet ontbreken in dit lijstje. De acteur hebben we de afgelopen jaren in film na film zien spelen, en dat vinden wij méér dan prima. De Nederlandse acteur is goed in zijn werk en heeft een bepaalde soort charme die alleen Barry heeft. You know?!

Thijs Römer (42)

Acteur, producent en scenarioschrijver: Thijs kan het, allemaal. Met zijn licht blauwe ogen en dreamy blonde lokken (zucht) verdiend hij een plekje op dit lijstje.

Waldemar Torenstra (46)

Acteur, presentator en programmamaker? Ja! Nog zo’n multitalent. Waldemar speelde, net als Jeroen, in de serie Divorce waar hij de rol van Joris vertolkte. We zien deze grappige, lieve man graag op onze buis.

Gijs Naber (40)

Ja hoor, een nieuweling in de lijst van +40. Gijs heeft net de mooie leeftijd bereikt en verdient dus ook terecht een mooi plekje. Waar we hem van kunnen kennen? De 12 van Schouwendam, Het verlangen en Judas.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Gijs Naber (@gijsnaber)

Fedja van Huêt (47)

Ahhh Fedja. He so handsome. De film- en toneelacteur Fedja (ook bekend van de serie Soof) staat ook op ons lijstje. Waarom? See for yourself.

Jeroen Spitzenberger (45)

Ok, daar gaat ‘ie: toneel-,televisie- en filmacteur. Bekend om zijn rol in Alles is liefde, Mannen Harten én de bekende serie Divorce met Chantal Janzen. Aanschouw:

Xander de Buisonjé (47)

Zanger, presentator en hot. Met zijn lieve lache en bruine lokken snappen we dat helemaal.

Marco Geeratz (46)

Misschien een onbekende in dit rijtje, maar dat is meneer Geeratz toch zeker niet. De man van Chantal Janzen mag er zeker wezen. Dat heeft onze Limburgse blondine even goed voor mekaar gebokst. Marco is ondernemer en investeert in diverse projecten.

Tygo Gernandt (46)

Last but not least; onze Tygo Gernandt. Misschien niet helemaal de stylo van elke vrouw, maar dat maakt voor ons natuurlijk helemaal niets uit. Tygo is en blijft een mooie man om naar te kijken én dat op zijn 46ste levensjaar!


Lees ook: 10x knappe Nederlandse mannen boven de 30 (dit wil je zien, trust us!)