Knappe mannen.. Tsja, die zijn altijd leuk om te zien toch? Én voor deze goed uitziende kerels hoef je echt niet ver te reizen. Sterker nog, ze komen gewoon uit ons eigen landje. Het idee dat je één van deze knapperds tegenkomt is lang niet zo gek dus *fingers crossed*. Plus, deze hotties zijn ook nog eens boven de 30. Move-over Justin Bieber, we want something else!

1. Michiel Huisman (39)

De knappe acteur staat op nummer één en dat is niet voor niks. Hello beautiful brown eyes en hallo, die lokken. Michiel Huisman mag er zeker wezen.

2. Jim Bakkum (33)

De meeste kennen hem vast wel van Idols of van Onze Jongens. De getalenteerde Jim Bakkum is inmiddels 33 jaar, mega knap and the most adorable father ever!


3. Jan Kooijman (39)

De acteur (én professioneel balletdanser) zien we vaak zat op tv verschijnen en dat vinden we meer dan prima. Hij tikt misschien al bijna de 40 aan, wij zijn nog steeds fan. See for yourself!

4. Manuel Broekman (34)

Acteur, presentator én model.. zucht. Dit (knappe) multi-talent mag natuurlijk niet ontbreken op dit lijstje. Hallo, Manuel.


5. Kay Nambiar (37)

Presentator, muzikant, model en ontzettend knap. Kay is vooral bekend door Valerius, de band die hij samen met (knappe broer) Jesse Nambiar begon in 2005.

6. Gregory van der Wiel (33)

Deze knappe voetballer hoort natuurlijk op dit lijstje. Hij is al een tijdje niet meer single (helaas!) en heeft een relatie met topmodel Rose Bertram. Het echtpaar verwelkomde afgelopen maand hun tweede dochter. Wat een cutie family!

7. Tim Hofman (32)

Ja ja deze leuke, gezellige knapperd mag niet ontbreken. Presentator, journalist, dichter en columnist: Wij zijn fan van de broer van Roos, uh Tim dus.

8. Tim Douwsma (33)

Ligt het dan toch aan de naam? Tim Douwsma post nu vooral kiekjes van zijn vriendin en kinderen, maar deze familieman mag niet missen op dit lijstje. Zanger Tim Douwsma is nog steeds hot!

9. Joshua Nolet (32)

Zucht Joshua.. Wisten wij veel dat deze knappe leadzanger van Chef Special bestond. Na zijn deelname aan ‘Wie is de mol?’ is hij bij ons flink op de radar verschenen!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Joshua (@joshnolet)

10. Benja Bruijning (37)

Last but not least: De knappe Nederlandse acteur Benja Bruijning. Die naam alleen al doet ons shaken…

Als wij één van deze knapperds waren tegengekomen hadden we het wel geweten ;).

Lees ook: Single ladies: in deze steden wonen de knapste mannen!