Den Haag, de mooie stad achter de duinen. Het is de perfecte stad voor een dagje uit deze zomer. Niet alleen zit het dicht bij het strand, je kunt er ook geweldig winkelen. Naast de hoofdstraat met de grotere ketens zit Den Haag vol met verstopte pareltjes die erom vragen om ontdekt te worden.

Wauw

Een cadeauwinkel waar je echt van alles vindt. Van mooie planten tot vintage posters en handgemaakte kleding. Je kunt hier lekker rondstruinen en je vergapen aan alle mooie schatten die hier verstopt zijn.

Leon | Raoul

Een mooie conceptwinkel waar ze ook evenementen organiseren zoals een pop-up restaurant in de winkel. De meubels zijn industrieel, de kleding is vintage en de sieraden handgemaakt. Je wilt geheid je intrichting een make-over geven na een bezoek aan deze winkel, dus betreed op eigen risico.

Listed

Dit winkeltje is een echt pareltje op de gezellige Molenstraat. Het is een mini concept store waar ze hippe kleding en leuke hebbedingetjes hebben. Je zou hier alles wel willen kopen. Je kunt er ook terecht voor een lekker bakkie pleur en een broodje.

Vinyl Grove

Dit is een klein walhalla voor de muziekfans onder ons. In Vinyl Grove vind je de nieuwste LP’s en een kleine selectie tweedehands platen van zeer goede kwaliteit. Er staan draaitafels achterin de zaak waar je de platen kunt afspelen. Je krijgt er natuurlijk een Haags bakje koffie bij.

De maan is rond

Een leuk winkeltje met veel DIY spulletjes om creatief mee bezig te zijn. Je vindt hier allerlei cadeautjes voor jong en oud. Prachtig servies, nostalgisch speelgoed en mooie sieraden. Je bent hier niet snel uitgekeken.

Smaak Amsterdam

Ja, de chique tassenwinkel uit Amsterdam heeft ook een prachtige locatie in Den Haag. Als je op zoek bent naar een mooie tas, dan slaag je hier zeker. De vrouwelijke en stoere tassencollectie biedt clutches, totes and alles ertussenin.

House of Poems

Zodra je de winkel binnenloopt weet je al dat het een heerlijke plek is. Mooie kleding van Scandinavische merken, zachte stoffen en simpele lijnen. Naast kleding vind je er ook schoenen, tassen, sieraden en huisparfums. Kan niet missen.

The Fine Store

Zoek je iets voor in je huis? Dan zit je bij The Fine Store goed. De mooiste producten, allemaal vakmanschap. Je vindt er kleine onafhankelijke merken naast grote bekende merken. Maar alles is kwalitatief goed en heel fijn voor het oog.

Stoop Home

Een prachtige interieurswinkel met een Oosterse twist. Sfeervolle lampen, houten bewerkte kasten en vrolijk gekleurd servies. Je waant je even in 1001-arabische nachten als je door deze winkel loopt.

Dagje strand? Deze plekjes in Noordwijk aan Zee geven je dat instant vakantiegevoel