De zomer is aangebroken en hoe kun je dat beter vieren dan met een dagje strand? Noordwijk aan Zee heeft talloze fijne plekjes om te genieten van het zonnetje. Naast een prachtig breed strand, een gezellige boulevard en rustige duinen is er in deze historische badplaats nog veel meer te ontdekken. Wij zetten de leukste hotspots voor je op een rij.

Branding Beachclub

Branding Beachclub is een hippe strandtent met een laid back sfeertje. Lekker met je voeten in het zand naar de zonsondergang kijken met een glas rosé erbij. Een fijn loungemuziekje op de achtergrond en ‘s avonds een groot kampvuur erbij. Ze serveren er ontbijt, lunch en diner. De pizza’s uit de houtoven zijn echte aanraders.

Poush Store

Poush Store verkoopt unieke spullen van nieuwe ondernemers, ontwerpers en merken die zelf nog niet beschikken over een fysiek verkooppunt. Je vindt er van alles, van interieur decoratie tot kleding. Doordat Poush steeds met andere ondernemers samen werkt, verandert hun collectie regelmatig. Hier slaag je gegarandeerd voor dat ene cadeautje en ondersteun je de kleine ondernemer.

Een bericht gedeeld door Poush (@poush.nl) op

Strandclub Witsand

Nog zo’n heerlijk plekje op het strand om van zeelucht te genieten. De bediening van Witsand is erg vriendelijk en de lunch en diner kaart zijn verrassend. Het sfeervolle interieur zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt. Laat die zwoele avonden maar komen!

 

Jackie O.

Jackie O. is een luxe kledingwinkel waar je prachtige merken vindt. Ben je op zoek naar iets bijzonders, dan kun je het hier zeker vinden. Naast kleding verkopen ze ook schoenen, tassen, sieraden en parfum. Er zit zelfs een café in de winkel om je dorst te lessen na het shoppen.

Klooster | Events, Art & Design

Dit voormalige kerkgebouw is omgetoverd tot een prachtige interieurwinkel gecombineerd met een kunstgallerie. De stijl van de winkel is te omschrijven als modern, origineel, verweerd en robust. Een perfecte plek om wooninspiratie op te doen. Je kunt er ook nog een kopje koffie drinken.


Op zoek naar meer inspiratie voor een dagje uit? Hier vind je de leukste koffietentjes van Rotterdam.