Het is weer zonnig in ons kleine kikkerlandje, dus dat betekent dat we weer volop kunnen gaan genieten van de leukste beach clubs. Daarom hebben wij 3 heerlijke strandtenten voor jullie uitgezocht in Zoutelande. Heb jij zin in een cocktail, wat hapjes en een plek waar je lekker kunt zonnen? Dan zou je eventjes dit artikel moet checken, want geloof ons bij deze plekken kun je gegarandeerd genieten!

@unsplash
@unsplash

Beach club Zuiderduin

Als je opzoek bent naar een gezellig restaurant aan zee, dan zou je zeker even langs de Zuiderduin moeten lopen. Hierbij kun optimaal loungen met een prachtig uitzicht over de Zeeuwse duinen en zee. Deze luxueuze strandtent is onderdeel van Fletcher Zuiderduin Beachhotel en ligt nabij Zoutelande. Ook de royale terrassen zijn voorzien van loungefauteuils en zonnebedden. Daarnaast kun je hier terecht voor een lekker kop koffie, borrel, lunch en een heerlijk diner. Laat je vooral verassen bij deze te heerlijke club. Want geloof ons Zuiderduin is meer dan een simpel strandtentje.

– De Bucksweg 2, 4361 SM Westkapelle

Strandpaviljoen de Strandzot

Strandpaviljoen de Strandzot is gelegen op het te mooie strand van Zoutelande in het bijna altijd zonnige Zeeland. Bij deze beach club kun maximaal genieten van heerlijke cocktails, lunch, borrelhapjes, dag verse vis of hun bekende Plateau Fruits de Mer. Op het terras van de Strandzot hangt altijd een gemoedelijke sfeer en het is onwijs gezellig. Ook serveren ze in deze periode van het jaar een feestelijk driegangenmenu, wat je echt niet wil missen. Zin in een alcoholische versnapering met extreem verse vis? Vergeet de Strandzot dan niet.

– Zoutelande 90, 4374 XZ Zoutelande

Strandpaviljoen Bluv

Het geluid van de ruisende golven in combinatie met de zilte lucht maakt je toch echt wel een beetje hongerig. Geniet daarom ook bij strandpaviljoen Bluv van heerlijke, maar ook eerlijke gerechten die met veel liefde wordt bereid en vol enthousiasme wordt geserveerd door het team. De verse vis van Bluv komt rechtstreeks uit de haven en hun mosselen uit de Zeeuwse Schelde. Je kan er natuurlijk ook een mooi stukje vlees of een smaakvolle salade nemen. Op hun menu is er voor ieder wat wils. Daarnaast kun je er natuurlijk ook lekker zonnen en dat met een heerlijk cocktail in je hand. Dus op naar Zoutelande!

– Aardappeldal B, Duinovergang, 4361 KB Westkapelle

Lees ook: Zomer in eigen land: 3 leuke strandtenten in Scheveningen