It’s Vegas baby! Als je opzoek bent naar luxe in de Verenigde Staten, dan zou je Las Vegas eens moeten proberen. Van de meest exclusieve casino’s tot aan uitbundige hotels, je kan alles vinden in deze prachtige stad. Als je hier dus ook wilt overnachten dan moet je het ook goed doen en groots aanpakken. Daarom heeft de redactie van Fem-Fem drie luxe suites uitgekozen in het zonovergoten sin city.  Let’s take a look honey!

1. The Empathy Suite at the Palms

Heb je aardig wat geld over voor een geweldige tijd in Vegas? Dan is deze spiksplinternieuwe Empathy Suite at the Palms waarschijnlijk je eerste keus in Las Vegas. In tegenstelling tot veel van zijn concurrenten staat de suite in teken van de kleur zilver. Met zijn popcultuur accenten zoals vlinders, pillen en haaien geeft het een moderne kijk op het Vegas van de toekomst.

De suite is ontworpen door de wereldberoemde Damien Hirst en heeft een omtrek van maar liefst 9000 vierkante meter. De luxueuze kamer is omgeven door kamer hoge glazen ramen, bestaat uit twee verdiepingen en je kan uitkijken op deze prachtige stad. De suite zelf is geschikt voor maximaal vier personen en beschikt over: 2 kingsize slaapkamers, een prachtige grote bar, een pooltafel, een tafelvoetbalspel, comfortabele zitruimtes, hangende stoelen en een marmeren verhoogde badkuip. Ook het buitenzwembad is heerlijk en de kunstwerken die door de hele suite hangen zijn adembenemend.

2. Nubo Villa at Ceasars

Als je houdt van uitzichten over de hele stad en een zeer persoonlijke sfeer, dan is Nobu Villa at Ceasers the place to be voor jou! De suite heeft een omtrek van 3000 vierkante, bestaat uit drie luxueuze slaapkamers, vijf eetruimtes, een pooltafel, vuur- en waterassortiment en een Japans thema. Dat laatste is te herkennen aan de intieme verlichting en de restaurants binnen het complex. De andere hoofdattractie van Nubo Villa is een enorm Sky-deck met bubbelbad, Zen-tuin, grill, barbecueplaats en een bar met veel lounges om van het zonovergoten Vegas te genieten.

3. Four-Bedroom Presedential Suite at Mandalay Bay

Een suite waarbij elke slaapkamer een eigen woonkamer heeft? Oeff! In het presidentiële penthouse van Mandalay Bay kan het allemaal. Deze suite is ongelofelijk mooi en verdeeld over twee verdiepingen. Er is hier voldoende ruimte want deze prachtige ‘kamer’ bestaat uit 5600 vierkante meter inclusief twee slaapkamers boven en twee beneden. Daarnaast is er een fitnesszaal, een bar, een ontspanningsruimte, een pooltafel en ongeveer 10 tv’s uitgestrekt over de gehele suite.

Elke kamer heeft een aangrenzende badkamer, die voorzien is van marmer en grote badkuipen om lekker een pootje in te baden. De stijl is rijkelijk en modern, met over gouden en diepe accenten. Gasten in deze te heerlijke suite hebben toegang tot hun spa-faciliteiten, Foundation Room en de VIP-lounge. In de suite zijn maximaal 8 gasten toegestaan en daarom is dit het perfecte optrekje voor een weekendje in Sin City.

Lees ook: Gezocht: koppel dat privé-eiland van rijke familie wil onderhouden