In het begin van jullie relatie laat je je nog van je beste kant zien, maar na een paar maanden lijkt dit wat te verwateren. De werkelijkheid is namelijk dat ook jij wel eens een dag op de bank doorbrengt in je trainingspak en de meest grote onzin ooit uitkraamt. Na een aantal maandjes, meestal rond de drie, is het eindelijk tijd om je imperfecte kant te laten zien: deze hoort namelijk net zo goed bij jou.

stelletje
@Pinterest

1. Je stuurt berichtjes wanneer je maar wilt

Wanneer je eerst nog een beetje hard to get probeerde te spelen en niet te gretig over wilde komen, stuur je nu een berichtje wanneer je maar wilt. Reageer je binnen 1 uur? Fine. 1 minuut? Ook goed.

2. Je durft chagrijnig te zijn

Soms ben je gewoon moody. Als het bijvoorbeeld de tijd van de maand is of wanneer je gewoon met je verkeerde been uit bed bent gestapt – die dagen hebben we eenmaal allemaal. Je hoeft het gelukkig niet meer te verbergen en te doen alsof je enorm vrolijk bent. Je bent ook maar een mens.

3. Je kan over ‘ons’ en ‘wij’ praten

Jullie kunnen samen praten over de toekomst zonder het ongemakkelijk te maken. Wanneer je het over het woord toekomst hebt, is dit namelijk niet meer hetzelfde als het noemen van de naam ‘Voldemort’.

4. Je draagt minder make-up

We vinden het allemaal leuk om ons net wat mooier te maken voor onze lover, maar het is ook fijn als dit niet hóéft. Hij weet nu eenmaal dat die eyeliner boven je ooglid niet van jezelf is en vindt je net zo mooi zonder.

stelletje
@Pinterest

5. In een restaurant bestel je wat je écht wilt

En dat is wijn, dat gigantische bord spareribs én een toetje.

6. Je durft je fantasieën te delen

Je schaamt je niet voor je fantasieën en kunt eindelijk écht gaan experimenteren met elkaar. Hij kijkt dan ook niet raar op als je begint over je geheime fetisjes. Haal die handboeien maar uit de kast.

7. Je durft je kwetsbare kant te laten zien

Pfff, je hoeft eindelijk niet meer je tranen in te houden. En dan bedoelen we niet de tranen tijdens het kijken van je favo romcom – we hebben het hier over écht verdriet. Ben je voor de zoveelste keer teleurgesteld door je vriendinnen? Laat die tranen maar rollen en je partner je troosten.

8. Je geeft toe dat je eigenlijk niet zo vaak sport

Stiekem ben je helemaal niet de fitgirl die hij dacht dat je was.

9. Je kunt helemaal jezelf zijn

Last but definitely (!) not least: je kunt helemaal jezelf bij je lover zijn! Dat je stiekem een beetje geeky bent en alle Harry Potter boeken hebt gelezen vindt hij stiekem alleen maar leuk. En het feit dat je een enorme kluns bent is best wel charmant.

Lees ook: Dingen die je herkent als je nog nooit een relatie hebt gehad