In het begin van jullie relatie laat je je nog van je beste kant zien (lees: je komt altijd met een full face make-up en hebt een sexy setje lingerie aan onder iedere outfit) maar na een paar maanden lijkt dit wat te verwateren. De werkelijkheid is namelijk dat ook jij wel eens een dag op de bank doorbrengt in je trainingspak en de meest grote onzin ooit uitkraamt. Na een aantal maandjes, meestal rond de 3, is het eindelijk tijd om je imperfecte kant te laten zien: deze hoort namelijk net zo goed bij jou.

stelletje
@Pinterest

1. Je draagt katoenen ondergoed

Waarom je beter katoenen ondergoed kan dragen vertelden we eerder uit in deze post. Het houdt het daar beneden namelijk net allemaal wat frisser – ook wel fijn voor je lover als het daar naar bloemetjes ruikt. Nu is het natuurlijk niet mega sexy om in een HEMA setje aan te komen als jullie voor het eerste keer het bed delen, maar na een tijdje moet je partner hier toch echt mee dealen. Comfort over alles.

2. Je stuurt berichtjes wanneer je maar wilt

Wanneer je eerst nog een beetje hard to get probeerde te spelen en niet te gretig over wilde komen, stuur je nu een berichtje wanneer je maar wilt. Reageer je binnen 1 uur? Fine. 1 minuut? Ook goed.

3. Je durft chagrijnig te zijn

Soms ben je gewoon moody. Als het bijvoorbeeld de tijd van de maand is of wanneer je gewoon met je verkeerde been uit bed bent gestapt – die dagen hebben we eenmaal allemaal. Je hoeft het gelukkig niet meer te verbergen en te doen alsof je enorm vrolijk bent. Je bent ook maar een mens.

4. Je kan over ‘ons’ en ‘wij’ praten

Jullie kunnen samen praten over de toekomst zonder het ongemakkelijk te maken. Wanneer je het over het woord toekomst hebt is dit namelijk niet meer hetzelfde als het noemen van de naam ‘Voldemort’.

5. Je hoeft geen make-up te dragen

We vinden het allemaal leuk om ons net wat mooier te maken voor onze lover maar het is ook fijn als dit niet hóéft. Hij weet nu eenmaal dat die eyeliner boven je ooglid niet van jezelf is en vindt je net zo mooi zonder.

stelletje
@Pinterest

6. In een restaurant bestel je wat je écht wilt

En dat is wijn, pasta én een toetje. Die salade was leuk voor de eerste date maar laten we eerlijk zijn, welke leuke avond begon er met een salade? Onderhand weet hij wel dat een vrouw ook meer nodig heeft dan een paar blaadjes groen. Die volle billen komen er niet vanzelf.

7. Je durft je seksuele fantasieën te delen

Je schaamt je niet voor je fantasieën en kunt eindelijk écht gaan experimenteren met elkaar. Hij kijkt dan ook niet raar op als je begint over je geheime fetishes. Haal die handboeien maar uit de kast.

8. Je durft je kwetsbare kant te laten zien

Pfff, je hoeft eindelijk niet meer je tranen in te houden. En dan bedoelen we niet de tranen tijdens het kijken van je favo romcom – we hebben het hier over écht verdriet. Ben je voor de zoveelste keer teleurgesteld door je vriendinnen? Laat die tranen maar rollen en je partner je troosten.

9. Je geeft toe dat je eigenlijk niet zo vaak sport

Stiekem ben je helemaal niet de fitgirl die hij dacht dat je was. Je zit liever op de bank met een zak chips dan dat je staat te squatten in de sportschool – en durft dit ook zonder schaamte toe te geven.

10. Je kunt helemaal jezelf zijn

Last but definitely (!) not least: je kunt helemaal jezelf bij je lover zijn! Dat je stiekem een beetje geeky bent en alle Harry Potter boeken hebt gelezen vindt hij stiekem alleen maar leuk. En het feit dat je een enorme kluns bent is best wel charmant.

stelletje
@Pinterest

Lees ook: Dingen die je herkent als je nog nooit een relatie hebt gehad