Dit willen we allemaal weten; waar maken we hem op seksueel nou echt blij mee? First of all, waarschijnlijk is hij überhaupt blij om met jou seks te hebben. Neem jij dan ook nog eens het initiatief, dan is dat voor hem alleen maar een feestje. En nee, dan maakt het helemaal niet uit of jij er piekfijn geschoren bij ligt. Verzorging daar beneden wordt uiteraard gewaardeerd, maar stiekem het onverwachte ‘en niet teveel nadenken’ (wat wij vrouwen nog wel eens willen doen) vindt hij stiekem heel fijn.

seksFEMFEM

Wil je hem verrassen met een nieuw seksstandje? Wij hebben er een paar voor je op een rijtje gezet.

  1. Jij bovenop, maar dan net even anders. Jij bent hier het meest in charge en dat is fijn voor hem. Jij bepaalt het ritme én kunt zo goed als overal bij. Hij ondersteunt jouw billen en heupen en komt met iedere stoot iets naar boven waarbij jij zijn borst naar beneden houdt. Mannen zijn visueel ingesteld en met dit standje kan hij jouw goed bewonderen. Succes gegarandeerd.
  2. Pak een stoel en laat hem er op zitten. Jij gaat bij hem op schoot zitten met je gezicht van hem af. Zo kijkt hij tegen jouw rug en billen aan. Jij kan eventueel steunen op iets dat voor je staat. Hij kan tijdens dit standje meer ontspannen en heeft een prachtig uitzicht.
  3. Het bovenstaande standje andersom. Jij zit op schoot met jullie gezichten naar elkaar toe. Jij hebt controle over de penetratie en het is een standje die voor beiden goed vol te houden is. Kortom, klaar voor een seksmarathon dus.
  4. Het laatste, fijne standje is net even anders. Jij gaat liggen op je rug en doet je linker been omhoog. Hij leunt op jouw rechterbeen, je ligt als het ware als een schaar. Dit zorgt voor een nog diepere penetratie, je kunt overal bij en oogcontact houden. Need I say more?

Lees ook: 5 standjes voor een man die groot geschapen is.