Ben jij ook zo nieuwsgierig naar leuke tweedehands kleding zaakjes in Breda? No worries we got you! De redactie van Fem-Fem heeft namelijk speciaal voor jou 5 te leuke vintage stores op een rijtje gezet. Dus mocht jij in de buurt wonen van deze lovely city? Loop dan even langs deze 5 winkeltjes, want je gaat gegarandeerd met de leukste fit de deur uit. Yay!

Breda FEM FEM
@inbreda Instagram

Appel & Ei

Aan de Tolburgstraat 13 in Breda vind je de te leuke tweedehands kledingzaak: Appel & Ei. Je kan er iedere werkdag tussen 12:00 en 17:00 terecht en is zowel voor mannen als voor vrouwen een feestje om heen te gaan. Deze thriftstore is zeer overzichtelijk en biedt tweedehands haute couture kleding en basic Brands.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Appel & Ei (@appelenei)

Terre des Hommes

Terre des hommes is een winkel voor het goede doel. De opbrengst gaat naar een project in Azië om seksuele uitbuiting van kinderen tegen te gaan. Om zo veel mogelijk onnodige kosten te sparen, wordt de winkel ook gerund door vrijwilligers. How sweet! Daarnaast worden er kleren voor zowel mannen, vrouwen als kinderen verkocht. Mocht je een gezellig dagje willen winkelen met het hele gezin, loop dan even binnen bij deze winkel aan de Hooghout 54 in Breda.

Ins and Outs

Ins en Outs is een mooie frisse kledingzaak, waarvan je niet gelijk door hebt dat je je in een tweedehands winkel bevindt. Van leuke tops tot schattige jurkjes, je kan er van alles vinden. Mocht je ook nog opzoek zijn naar een paar leuke stappers, dan vind je achterin de winkel aan de Ginnekenweg 41 een schoenen outlet (niet tweedehands dus).

Opnieuw

Ook deze vintage store is te vinden aan de Ginnekenweg in Breda. In deze te leuke winkel wordt dure merkleding zowel voor mannen als voor vrouwen verkocht. We moeten er wel even bij vermelden dat dit een duurdere tweedehands zaak is. Maar dat mag de pret zeker niet drukken. Mocht je graag een leuke haute couture outfit willen scoren? Loop dan zeker even langs Opnieuw.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door OPNIEUW (@opnieuwbreda)

Olives Rusty Zipper

Deze heerlijke thriftstore kun je misschien al zijn tegen gekomen in Leiden. Maar bij tweedehands zaak in Breda bestaat het assortiment voornamelijk uit vrouwen kleding, sieraden, schoenen en tassen. Het leuke is dat de winkel een ruim assortiment biedt en vol met leuke kleurtjes en printjes hangt. Dus als je zin hebt in een gek printje of een goede tas, loop dan even langs de Halstraat 23

Lees ook: Shoppen maar! Dit zijn 5 leuke vintage winkels in Amsterdam