Dat we onze billen, buik en benen trainen is een gegeven, maar specifiek onze armen? Op kantoor zitten we natuurlijk veel stil en is het goed voor je om voldoende in beweging te blijven. Hoe je dat het beste kunt doen? Natuurlijk door af en toe te wandelen en te bewegen, maar ook deze workout van 5 minuten voor je armen. Neem tijdens je werkdag even een 5 minute break en gooi die armpjes los.

MWH-methode voor slanke lijnen

Met de hulp van Melissa Wood-Tepperberg, de maker van de MWH-methode voor lange slanke lijnen, geven we jullie een workout om je armen te vormen met een gewicht van één pond. Als je geen gewichten hebt, kun je ook je eigen lichaamsgewicht gebruiken. In de onderstaande video leidt Melissa ons door de bewegingen en hoe ze elk op de juiste manier kunnen uitvoeren. Dit is de perfecte oefening als je langzaam begint terug te gaan naar een normaal fitnessschema. De hele rotatie duurt slechts vijf minuten, maar je kunt het zo vaak herhalen als je wilt gedurende de dag.

Toch liever een workout voor je hele lichaam? Dan hebben wij deze 25 minuten durende workout van Mamma Mia voor je klaarstaan. Ga los op alle bekende hitjes terwijl jij je in het zweet werkt. Een leukere manier om je conditie te verbeteren is er niet toch?