Samen douchen kan niet heel ideaal zijn, maar samen in bad gaan daarentegen.. Daar kunnen toch alleen maar pluspunten aan zitten? Met je lover eventjes genieten van elkaar met wellicht een alcoholische versnapering en hier en daar een kaarsje, wat wil je nog meer?

notebook-film

Je kan in slaap vallen zonder dat je dreigt te verzuipen

We weten allemaal hoe heerlijk het is om je ogen even dicht te doen als je in een heerlijk warm bad ligt. Je kunt nooit helemaal in slaap vallen met de gedachte dat je misschien kopje onder gaat. Zodra je samen in bad ligt zul je dit niet hebben. Je kunt dan heerlijk tegen zijn borst aanliggen en genieten van het warme water… Yes please.

Champi erbij?

Ga je in bad dan moet je alcohol meenemen. Een bad schreeuwt om een glaasje bubbels dus genoeg redenen om die fles open te trekken. Én je geniet samen met je vent van een warm bad én je andere grote liefde alcohol is aanwezig. To be honest, wat wil je nog meer?

Hij kan je haren wassen

Mmm, we voelen die heerlijke hoofdmassage nu al. Niets is lekkerder dan zijn handen door je haren voelen en daarmee kan hij ook gelijk je haren wassen. Hoef je het tenminste niet zelf te doen. Het moment van ultieme ontspanning voor elke vrouw.

Sexy time in bad

Oké, hoe je deze sexy time invult is iets wat je zelf moet weten. Maar we kunnen niet ontkennen dat het nemen van een bad altijd iets sensueels en seksueels met zich meebrengt. Waarom is het toch altijd zo dat je in een keer meer zin hebt? Omdat er iemand naakt tegenover je zit misschien? Er is niets opwindender dan zijn natte lichaam tegen het jouwe.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door LUMIÈRE NATURELLE (@lumierenaturelle_) op

Nachtrust van je leven

Een bad zorgt voor een beetje rust en geeft je een ontspannen gevoel. Laat je dat nou net nodig hebben om ook een heerlijke nachtrust te kunnen hebben. Zalig om brandschoon in je, jawel, nét verschoonde bed te duiken. Jullie slapen allebei als een roos en worden wakker met een happy humeur.

Lees ook: waarom samen douchen echt overrated is