We zijn allemaal dol op onze vriendinnen. Je ziet ze het liefste zo vaak mogelijk, maar soms gaat best lastig aangezien iedereen zijn eigen leven leidt. Hoe leuk is dan als jouw collega’s ook je vriendinnen zijn? Nooit meer zonder je besties. Deze 6 dingen herken je vast wel als je met je vriendinnen op de werkvloer staat:

vriendinnen werk FEM FEM

Drankjes na werk

Jullie staan te springen als het eindelijk 6 uur is en de werkdag weer om is. Het is tijd om even te ontspannen en te genieten. Lekker een hapje eten en een drankje toen. Ach ja, dan verschijnen jullie tenminste wel allemaal met een kater op werk.

Roddelen

Wanneer jullie samen op de werkvloer staan is er altijd wel een onderwerp om over te praten. Het maakt niet uit over wie of wat, er valt altijd wel iets over te roddelen.

Je ziet elkaar vaak

Naast werk spreken jullie elkaar ook gewoon in je vrije tijd. Een appje, belletje of gewoon afspreken. Jullie hebben elkaar nou eenmaal veel te vertellen.

Samenwerken

Jullie kunnen super goed samenwerken. Er komen altijd de meest briljante ideeën uit als jullie even samen gezeten hebben.

Staan altijd voor je klaar

Troubles? Jouw trouwe maatjes staan altijd voor je klaar! Wanneer je die irritante klant echt niet meer kan uitstaan, zijn daar altijd jouw vriendinnen die naar je luisteren. Probleempje met de baas? No problem, je hart luchten is altijd mogelijk.

Gezelligheid

Het belangrijkste is gewoon dat jullie het altijd super gezellig hebben. Het is gewoon één groot feest om met je besties te werken!

Werk jij ook samen met een vriendin?

Lees ook: zo neem je professioneel ontslag