Hoe lekker de Big Mac en McKroket ook zijn, soms zijn we toe aan iets nieuws op het menu. Gelukkig zijn er genoeg McDonald’s producten in het buitenland waar we inspiratie vandaan kunnen halen. Deze 6 McDonald’s items zouden we ook wel op het Nederlandse menu willen zien staan!

1. Camembert bites – Oostenrijk

In de Oostenrijkse McDonald’s staan de camembert bites geregeld op het menu. Naast de vegetarische nuggets zijn deze cheese bites een perfecte optie voor wie geen vlees eet. Deze lekkere kaashapjes zouden wij dan ook graag op het Nederlandse menu zien verschijnen!

2. Poutine – Canada

Poutine is een typisch Canadees fastfoodgerecht. Het gerecht bestaat uit friet bedekt met stukjes wrongel (kaas), gedrenkt in jus. Dat poutine gewoon te vinden is op het menu in de Canadese McDonald’s is dan ook geen verrassing.

3. Mini hotcakes met Nutella – Australië

Pannenkoekjes met Nutella: wie vindt dat nou niet lekker? Deze hotcakes met een heerlijk laagje Nutella ertussen zijn dan ook een heerlijk toetje of misschien zelfs een zoet ontbijtje! Waarom de Nederlandse McDonald’s ze nog niet verkoopt, is een goede vraag. Wie start de petitie?!

4. Red bean layer matcha cake – China

Wie gek is op matcha zal dit flinke stuk taart helemaal fantastisch vinden. In China is deze lekkere matcha taart gewoon te halen bij de lokale McDonald’s. Ziet er bijzonder uit, toch?

5. Mozzarella McChicken – Korea

In Korea is nu een nieuwe versie van de McChicken te koop: de Mozzarella McChicken. Deze klassieke kipburger wordt een stukje spannender door de toevoeging van gefrituurde mozzarellasticks. Loopt het water je al in de mond?

6. Cherry Blossom Float – Japan

Deze Cherry Blossom Float is een heerlijk drankje met kersensmaak en vanille-ijs dat je in Japan bij de McDonald’s kan kopen. Deze superschattige pink drink móet je dan ook op Instagram delen!

Ook trek gekregen in fast food? Lees hier hoe je het meeste uit je cheatday haalt!