Disney Plus staat sinds 12 november live. Het begon eerst met twee maanden lang gratis streamen van alle Disney klassiekers, maar nu is het assortiment nog meer uitgebreid. Ja, Disney Plus heeft alle klassiekers zoals The Lion King, Toy Story en Beauty and the Beast. Maar er is nog veel meer dan dat. Zo zijn alle films van Marvel en Star Wars ook te vinden op de streamingdienst én eigen documentaires en programma’s die nog nooit eerder getoond zijn. Wij hebben onze favoriete films, series en documentaires van Disney Plus voor jullie verzameld dus: let the binge watching begin. Én goed nieuws: via deze link kun je het nu een week lang gratis uitproberen!

Home Alone

Het is bijna kerst dus uiteraard beginnen we met de populairste kerstfilm aller tijden. Home Alone gaat over Kevin, de jongste zoon van een groot gezin. Zijn familie gaat op vakantie naar Parijs, maar eenmaal onderweg komt de moeder erachter dat Kevin thuis is achtergebleven. Kevin heeft nu dus het rijk voor hem alleen en tja, dat gaat natuurlijk niet zo soepel als je denkt.

The World According to Jeff Goldblum

In twaalf afleveringen zien we acteur Jeff Goldblum (bekend van onder andere Jurassic Park en Independence Day) opzoek gaan naar het onverwachte. Zo komt hij onder andere terecht in de wereld van sneakers, ijs en tatoeages. Geloof ons, sneakers, ijs en tatoeages zijn nog nooit zo leuk geweest om te onderzoeken.

One Day at Disney

Altijd al willen willen weten hoe het achter de schermen eraan toe gaat bij Disney? De documentaire One Day at Disney neemt ons mee backstage.

The Imagineering Story

Ook dit is een documentaire of Disney Plus over de geschiedenis van de verschillende Disney-parken. En over Disney parken gesproken, wisten jullie dat je binnenkort ook in Groot-Brittannië naar een Disney pretpark kan?

Before the Flood

Mocht je denken dat alles op Disney Plus allen gericht is op kinderen, dan bewijst Before the Flood het tegendeel. Dit is een documentaire van Leonardo DiCaprio die met verschillende wereldleiders zit om het te hebben over klimaatverandering. Denk hierbij aan een Barack Obama, John Kerry en ook Elon Musk. Echt een must-see wat ons betreft.

Disney’s Fairytale Weddings

Smul jij van series zoals Say Yes to the Dress? Dan is Disney’s Fairytale Weddings ook absoluut iets voor jou. Het programma volgt stellen die allemaal of trouwen in één van de Disney pretparken of een bruiloft hebben met een Disney thema. Dit is pas écht smullen.

Love, Simon

Omdat we ook altijd dol zijn op romantische komedies, moet Love, Simon absoluut op jouw binge watch lijst. Tenminste, de succesvolle serie uit 2018 komt nu terug als serie. Voor iedereen die de film nog niet kent: Het gaat om Simon Spier, een homoseksuele tiener die nog op de middelbare school zit. Hij is hecht met zijn familie en vrienden, maar is nog niet uit de kast gekomen. Hij begint een e-mailrelatie met een andere jongen onder een pseudoniem ‘Jacques’. Maar hun e-mailrelatie wordt ontdekt door een andere leerling van school en dat pakt niet zo heel goed uit voor Simon. Afijn, de serie is ongeveer het zelfde en volgt Victor, een student van Creekwood High School, en volgt zijn leven wanneer hij naar een nieuwe stad verhuisd. Ook hij valt net als Simon, op mannen.

Probeer het nu gratis

Benieuwd op Disney Plus iets voor jou is? Via deze link kun je het een week lang gratis proberen. Daarna kost het abonnement € 6,99 per maand. Vind je het niks? Dan zeg je het gewoon weer op. Dit kan op ieder moment, dus je zit nergens aan vast. Iedere vrijdag wordt er bovendien nieuw materiaal toegevoegd aan de database. Je raakt dus nooit uitgekeken. Veel kijkplezier!