Je hebt er vast wel eens van gehoord: De 7 schoonheden. Iets met een kuiltje in de wang? Blauwe ogen en blond haar? Zoiets ja. Altijd benieuwd geweest wat de 7 schoonheden zijn? En, of jij over een van deze schoonheden beschikt? Lees dan snel verder om daar achter te komen!

@forgettingsarahmarshall
@forgettingsarahmarshall

 1. Eyes like almonds

Ogen in de vorm van amandelen. Yes, amandelen. Als je ogen de vorm hebben van amandelen dan heb jij 1 van de 7 schoonheden. Either you have it or you don’t. Actrice Mila Kunis staat bekend om haar (prachtige) amandelvormige ogen. 

2. Cute: Kuiltje in je wangen

Als je lacht en je hebt een kuiltje (of twee) in je wangen dan ben je lucky. Een ‘lachkuiltje’ (zo wordt ‘ie ook wel eens genoemd) hoort bij de 7 schoonheden. Sommige mensen denken dat een kuiltje in de kin ook onder de 7 schoonheden valt, die valt er helaas niet onder.

3. Oela-lange & gekrulde wimpers

Lange, gekrulde wimpers zorgen voor een instant sexy look. Gelukkig voor ons kan je deze look heel makkelijk zelf creëren. Hoe dan? All you need: Mascara en een wimper kruller en you’re good to go!

4. Blond haar en bruine ogen of donker haar en blauwe ogen

Het komt natuurlijk veel vaker voor dat iemand blond haar heeft en blauwe ogen. Of donker haar en bruine ogen. Daarom is deze combinatie juist zo uniek. Heb blond haar en bruine ogen of donkere lokken en lichte ogen? Lucky you.

5. Sproetjes, baby!

Er zijn mensen die helemaal niet blij zijn met hun sproetjes, nergens voor nodig. Sproetjes zijn uniek en hoort ook op de lijst van de 7 schoonheden. Anno 2021 is het hebben van sproetjes part of the look. Hop on the trend: gebruik een bruine eyeliner of oogpotlood en druk zachtjes op je wangen voor het gewenste effect. Et voilà, je hebt (natuurlijk uitziende) sproetjes!

6. Schoonheidsvlekje à la Cindy

Bekend topmodel Cindy Crawford (ja, de moeder van Kaya Gerber) staat er bekend om. Een kleine vlekje net boven je lip? Ja, dat is ‘m en hoort ook bij dit lijstje.


7. Spleetje tussen de voortanden

Last but not least: hét spleetje tussen de tanden. Dakota Johnson stond lang bekend om het spleetje tussen haar tanden. Voor Vanity Fair stopte ze voorwerpen tussen het spleetje en fans loved it! Helaas heeft ze het spleetje tussen de tanden weglaten halen, jammer weer.

Lees ook: Zelf sproetjes maken? Dan kun je dit doen!