Wanneer het aankomt op het andere geslacht, zijn er bepaalde dingen die gewoon niet kunnen. Dit zijn de grootste onverwachtse afknappers bij mannen volgens vrouwen.

Wat zijn afknappers bij mannen?

Natuurlijk zijn er de standaard afknappers bij mannen als slechte hygiëne en het niet oprecht zijn. Maar dan zijn er ook nog de niet-zo-duidelijke-afknappers, waar normaal nooit aandacht aan wordt besteed. Wij zetten ze hier op een rijtje.

#1 Geen respect hebben voor anderen

Behandelt hij jou als zijn prinses maar is hij ronduit brutaal tegen de serveerster? Wij vrouwen zitten niet op een man te wachten die two faced is. Dan zouden we wel een Gemini daten.

#2 Slechte manieren hebben

Hoe moeilijk is het om de deur voor ons open te houden of om te vragen of we veilig thuis aan zijn gekomen? Of om je vork in je linkerhand te houden en je mes in je rechterhand? We zeggen maar wat, hè. Als we naar het mannelijk geslacht kijken zouden we haast denken alsof dit heel lastig is.

#3 Zich anders gedragen bij zijn vrienden

Doet hij alsof hij de cool guy is wanneer hij bij zijn vrienden is, maar is zijn gedrag compleet anders wanneer jullie met zijn tweetjes zijn? Big red flag!

#4 Continu zijn mannelijkheid moeten bewijzen

Je bent een man en je bent hier trots op. We get it. We snappen alleen niet waarom je continu denkt dat je dit moet bewijzen. We zouden haast denken dat dit compensatiedrang is omdat je vrouwenondergoed draagt.

#5 Het liken van foto’s van andere dames op Instagram

Krijg je niet genoeg aandacht of wil je je ego een boost geven? Wat is het? Pls, kan iemand ons dit uitleggen?

#6 Iemand belachelijk maken om anderen te laten lachen

Dit is geen humor. Dit is gewoon sneu.

#7 Respectloos praten over andere vrouwen

Het feit dat het je ex-vriendin is, betekent niet dat je haar met de grond gelijk mag maken. En je hoeft ook geen commentaar te geven op het korte rokje van je collega. Gewoon niet nodig.

Lees ook: Deze dingen doe jij onbedoeld en vinden mannen onwijs aantrekkelijk