POV: jij die je in je skinny jeans probeert te hijsen. Hoewel dit voor jou níet heel charmant voelt, denken mannen hier wel anders over (yup, daar hebben we vaker last van). Het is namelijk zo dat onze meest awkward en goofy momentjes ons nu juist zo charmant maken! Dit zijn de dingen die jij altijd doet en mannen enorm aantrekkelijk vinden:

1. Met je haar spelen

We hebben vaak last van een bad hair day en zitten dan ook continu aan ons haar. Scheiding naar links? Scheiding naar rechts? Vast? Lost? Aaargh! Maak je geen zorgen! Mannen vinden het dus heel aantrekkelijk wanneer jij met je haar loopt te spelen – gooi die wilde manen maar los!

2. Je geur

En nee: we hebben het hier niet over Chanel nummer 5. Mannen kunnen enorm aangetrokken zijn tot de eigen lichaamsgeur van een vrouw. Dit valt namelijk ook te verklaren: wanneer jij de lichaamsgeur van je partner lekker vindt, lijken jullie genetisch niet op elkaar. Dit trekt elkaar juíst aan omdat de kans op gezonde kindjes dan groter is!

3. Op je lip bijten

Geen wonder dat het bijten op de lippen vroeger werd gezien als een flirt. We weten niet precies wát het is, but guys LOVE it!

4. Blozen

Terwijl jij je hoogstwaarschijnlijk doodschaamt wanneer je bloost, vinden mannen dit super cute! Zou dit de reden zijn dat er mannen zó vaak openingszinnen gebruiken?

5. Giechelen

Je lachje brengt niet alleen je mondhoeken omhoog maar laat ook je ogen stralen. Lach je ook nog eens om zijn grapje? Dan krijg je extra pluspunten! Mannen houden ervan wanneer ze met een vrouw kunnen lachen. En als dat nog niet genoeg was is lachen ook nog goed voor de gezondheid.

lachen FEM FEM

6. Het noemen van zijn naam

Of dit nu in de slaapkamer is of in de supermarkt: wanneer je hem bij zijn naam noemt zal hij onmiddellijk happy zijn!

7. Zingen zonder het door te hebben

En hier hoef je dus geen zangtalent voor te hebben! Mannen vinden het onwijs aantrekkelijk wanneer een vrouw zing of neuriet. Laten we eerlijk zijn: wat is er fijner dan samen in de auto meeblèren met jullie favoriete nummers? Of dat hij thuis komt en een concert hoort vanuit de douche.

8. Wanneer je opgewonden bent

Hier hebben we het niet per se over opgewonden raken op seksueel vlak (hoewel mannen dit natuurlijk ook kunnen waarderen). Guys vinden het heerlijk als een vrouw ergens naar uitkijkt – het lijkt dan bijna alsof ze weer kind is!

9. Je wilde haren

Misschien vindt jij je just out of bed look niet je meest geweldige kapsel, mannen denken daar heel anders over! Om het dan nog niet over de just after s*x look te hebben.

Lees ook: Shocking! Op deze leeftijd zijn mannen pas emotioneel volwassen