Je hebt de eerste dag van je werkweek weer achter de rug dus wat is nou fijner dan thuis relaxen op de bank met een film? Netflix heeft weer een hoop nieuwe titels deze maand en als jij iemand bent die het liefst romantische films kijkt, dan is A Cinderella Story: Christmas Wish gegarandeerd een succes.

romantische film maandagavond FEM FEM

A Cinderella Story: A Christmas Wish

De A Cinderella Story franchise heeft wederom weer een film gemaakt en ditmaal met een feestelijk tintje. We volgen Kate Decker, een meisje die droomt om door te breken als singer songwriter. Om haar rekeningen te kunnen betalen werkt ze als zingende elf in Santaland en uiteraard in deze film heeft Kate ook last van een stief familie die alles behalve lief voor haar is. Kate ontmoet de knappe Nick en wordt verliefd waardoor ze heel graag naar de Wintergarden Christmas Gala wil. Uiteraard steekt haar stieffamilie hier een stokje voor…

Toevallig al gezien of zoek je toch liever iets in een andere genre? Wat dacht je dan van The Irishman? The Irishman is de duurste film van Netflix óóit maar behoort wel tot de categorie ‘moet je een keer hebben gezien’.