Deze film lijkt overal terug te komen en dat is ook niet zo gek ook, want het meesterstuk lijkt nu al in de race voor een Oscar. Lady Gaga en Bradley Cooper spelen zij aan zij in deze betoverende film. Op een eerste gezicht zou je dit duo niet bij elkaar zetten, maar integendeel: mensen raken er maar niet over uitgepraat. Voor als je de film nog niet gezien hebt, wij geven je een aantal redenen waarom je nu wél moet gaan.

a star is born-fem-fem

A Star is Born

Allereerst Bradley Cooper, ik bedoel, dit lijkt me geen ontzettende straf om 2 uur naar hem te moeten kijken. Maar naast het hebben van goede looks kan deze man ook zeker acteren en om over zingen nog maar te zwijgen. Een multitalent eerste klas zien we op het witte doek.

Ja Bradley Cooper vervult zijn rol helemaal prima, maar naast een sterke man staat natuurlijk ook een sterke vrouw: Lady Gaga. Deze vrouw heeft in het verleden nogal een aantal keer het nieuws gehaald, wat niet altijd positief was. Voor als je Lady Gaga alleen kent van het dragen van heftige jurken zul je nu versteld staan van haar verschijning. Ze is au naturel te zien als een muzikante die probeert door te breken in de muziekindustrie. Dat ze een dijk van een stem heeft was al bekend, maar dat ze ook een aardig staaltje kan acteren, is voor vele nieuw.

Het is natuurlijk ook niet zo raar ook dat de muziek, en dan vooral de soundtrack, van deze film prachtig is om naar te luisteren. Met een zangeres aan boord kan dat natuurlijk ook niet anders. Wist je ook dat de nummers deels geschreven zijn door Lady Gaga en Bradley Cooper zelf en dat ze bijna allemaal live opgenomen zijn?

Om nog maar over het verhaal te zwijgen want het verloop is prachtig. De bekende countryzanger Jason Maine (Bradley Cooper) ziet wel een ster in de serveerster Ally (Lady Gaga) en besluit haar te helpen met haar zangcarrière. Op het eerste gezicht lijkt dit niet echt een vernieuwd verhaal, maar geloof ons dat is het zeker wel. We gaan niet te veel loslaten over de film, daarvoor zul je écht zelf naar de bios moeten gaan.

Voor als je nog een keer de trailer wil zien, wij hebben hem hieronder voor je neergezet. Toch maar een avondje bios binnenkort?

Lees ook: waarom je The Haunting of Hill House wilt zien.