Het plan van Fabrizio was om in De Bachelor een andere kant van zichzelf te laten zien. De reputatie als ‘Temptation Island-verleider’ of ‘fuckboy’ wilde hij van zich afschudden. Nadat hij met veel meiden had gesproken in De Bachelor, bleven er 3 pracht dames over; Margaux, Madieke en Sanne. Met alle drie is hij intiem geweest tijdens de 24-uur date, en hierdoor werden steeds meer kijkers benieuwd naar het aantal bedpartners van de mooiboy…

bron: @fabrizio_tzinaridis
bron: @fabrizio_tzinaridis

Gestopt met tellen

In het ‘recordboek’ gaan de Vlaamse Qmusic-dj’s Maarten en Dorothee op zoek naar de man met de meeste bedpartners en Fabrizio kon hierin natuurlijk niet missen dachten de radio-dj’s. Echter leverde het belletje naar de bachelor niet heel veel spannends op. “Ik denk dat de mensen veel spectaculairdere cijfers verwachten,” vertelt Fabri.

Maar aan welk getal moeten we denken dan? 10? 20? 30? “Om heel eerlijk te zijn, ben ik op een gegeven moment gestopt met tellen. Ik vond het een beetje kinderachtig om zo’n lijst te gaan bijhouden,” legt de bachelor uit. Qmusic-dj Maarten wilt toch meer uit dit vage antwoord halen. “Is het nog onder de honderd?” vraagt hij. “Het is geen honderd alleszins. Sowieso niet. Het is wel meer dan vijftig,” antwoord Fabrizio.

Heel veel negatieve reacties

Nadat het voor de kijkers duidelijk werd dat Fabrizio niet alleen met Madieke, maar ook met Sanne en Margaux intiem was geweest, kreeg hij veel kritiek over zich heen. Hierover vertelde hij aan het tijdschrift Grazia: “Ik vind het een beetje spijtig dat dit is wat mensen is bijgebleven. Ik was daar 31 dagen met die vrouwen en logischerwijs begint er dan iets te bloeien en ga je denken: hoe zou dat zijn? Ik ben een gezonde man van dertig jaar, als er dan een knappe vrouw in lingerie naast je komt liggen en je begint te knuffelen, zonder camera’s erbij, dan gebeuren die dingen.”

Of onze Belgische Bachelor spijt heeft dat hij de intieme nachten heeft gedeeld? “Ik had mezelf een hoop misère kunnen besparen als ik met de dames had afgesproken om het niet te vertellen. Maar juist omdat ik gevoelens had naar Madieke toe, wilde ik me verantwoorden,” vertelt hij. “Ik was het niet verplicht, want ik had geen relatie met haar. Maar ik wilde eerlijk zijn, en het is juist die eerlijkheid die me in een lastig pakket heeft gebracht.”

Lees ook: Zo gaat het nu écht tussen Bachelor Fabrizio en Margaux