Alles leek perfect. Bachelor Fabrizio en Madieke leken een match made in heaven. Helaas bleek alles minder waar te zijn. Na vier weken gingen de twee uit elkaar, omdat er een gebrek aan chemie was volgens de Bachelor. Toch kan Fabrizio Madieke niet helemaal loslaten..

bron: @madiekeee
bron: @madiekeee

Geen spark

De match leek gemaakt in heaven. Madieke en Fabrizio paste perfect bij elkaar, en iedereen kon daar van mee genieten. Madieke kreeg tijdens de laatste rozenceremonie de laatste roos van de Bachelor en was dolgelukkig. Helaas lieten de twee vlak na de finale weten dat er toch een gebrek aan chemie was. Fabrizio voelde die verliefdheid niet, en de romance was niet verder opgebloeid. Toch lijkt het erop dat Fabri het erg lastig vindt om Madieke helemaal los te laten.

“Hiermee zeggen we gedag, maar nemen we geen afscheid”, schrijft Fabrizio op zijn Instagram, onder een schattige foto van hem en Madieke tijdens de finale. “So lucky to have you in my life“, vervolgt hij. “Het universum werkt op een gekke manier en ik weet zeker dat we elkaars pad hebben gekruist met een reden. We hebben het fantastisch gehad.” Dat is toch wel heel lief.

Hoe gaat het nu met?

Helaas wordt de Belgische reünie zoals wij dat bij de Nederlandse Bachelor ook hebben, niet op Videoland geplaatst. Daarom heeft Madieke op haar Instagram, haar kant van het verhaal uitgelegd. Hier vertelt ze dat Fabrizio het ontzettend druk had met werk, elke keer als ze naar België reed voor hem. Dit heeft ze ook aangekaart bij hem. “Hij zei ook tegen mij ‘Madiek ik merk het ook aan mezelf en ik weet hoe verliefdheid voelt, en je bent geweldig maar ik voel die verliefdheid niet.” vertelt ze in de video. Achteraf vertelt ze hier erg blij mee te zijn omdat ze ook lekker door kon met haar leven. Er is en blijft altijd een goede klik tussen de twee en daar is op het moment een mooie vriendschap uitgebloeid, hij noemde haar immers ook zijn ‘droomvrouw.’

Ook vertelt ze dat ze weet dat Margaux en Fabrizio aan het daten zijn, maar dat ze niet weet hoe het verder tussen hun gaat. “Dat zijn hun zaken, niet de mijne.” Over Margaux zegt Fabrizio het volgende: “We zien wel wat de toekomst brengt.”

Lees ook: Bachelor’s Maureen deelt ‘spicy’ details over de 24-uur date