Het eindelijk weer tijd voor lange zomeravonden op het balkon of in de tuin. Zit jij regelmatig tot laat in de avond in je zomerse outfit te nippen aan een glas wijn, maar krijg je het dan vaak te koud? Een terrasverwarmer zou de ideale oplossing zijn. Je raadt het niet: wij hebben een behoorlijk betaalbare variant gevonden. Action heeft namelijk een heater voor een prikkie in het assortiment.

Terrasverwarmer

Laten we even eerlijk zijn, wie houdt er nou niet van terrassen? Goed of slecht weer, we love it. Lekker met je vriendinnen wijnen en bijpraten: dat zijn de beste avonden. Dat hebben ze bij Action ook begrepen, aangezien je daar nu voor een fijn prijsje een perfecte balkon- of tuinheater op de kop kunt tikken.

 

Bron: Action

De terrasverwarmer is alleen online beschikbaar en te koop voor nog geen 80 euro. Hij ziet er misschien klein uit, maar onderschat deze heater niet. Het apparaat heeft namelijk een bereik van maar liefst 16m². Op deze manier hoeft geen één van je vriendinnen het koud te krijgen.

De terrasverwarmer is te bedienen met een simpele afstandsbediening, die de heater op drie standen kan zetten. Wat een luxe. Wij zetten de drankjes alvast koud.

Lees ook: De robotstofzuiger van de Lidl maakt jouw huis binnen no time schoon