Voor iedereen die het nog niet weet, voorlopig kunnen we nog wel even genieten van het mooie weer en zijn we natuurlijk met z’n allen op zoek naar flink van verkoeling. En mocht je nog vrij weinig op de planning hebben staan deze dagen, hebben we een aantal ideeën voor jullie in de aanbieding.

Het strand

De Branding Noordwijk

Uiteraard is the beach the place to be wanneer het zomers weer is buiten. Zorg alleen wel dat je op tijd gaat want ja, het blijft een populaire bestemming met mooi weer, wat dus betekent dat het belachelijk druk kan worden. Favoriet van Fem Fem? De Branding in Noordwijk, Hippie Fish en Ubuntu in Zandvoort, Beachclub Indigo in Scheveningen, Aloha en Timboektoe in Wijk aan Zee.

Bootje varen

Woon je toevallig in een stad met grachten of in ieder geval ergens dichtbij het water: trommel wat vrienden bij elkaar en ga varen. Neem wat drank en eten mee, smeer je goed in en geniet.

Feestje in eigen tuin

Heb je een tuin? Maak er gebruik van. Nodig je vrienden uit voor een barbecue (hier vind je de lekkerste bijgerechten). Zorg voor voldoende snacks en drank, lekker muziekje erbij, eventueel een waterballonnen gevecht mocht je er zin in hebben en geniet met z’n allen!

Ga het terras op

En wil je ook weten waar je in Amsterdam het langst kan genieten van het zonnetje: this is where you need to be.

En ladies, vergeet vooral niet goed in te smeren. Happy summer!

Lees ook: de 7 dingen die je herkent als je snel verbrandt.