Rebel Wilson behoort tot een van de grappigste actrices ter wereld. We hebben haar al in verschillende films voorbij zien komen én toch wel een van de bekendste is Pitch Perfect. Een tijdje terug begon de actrice met afvallen omdat ze lekkerder in haar vel wilde zitten. Én dat is zeker gelukt!

30 kilo

Rebel Wilson wordt bedolven onder de complimenten voor een aantal stralende foto’s die zijn op haar Instagram heeft geplaatst. Op die kiekjes draagt Wilson, die het afgelopen jaar maar liefst dertig kilo afviel, een schitterende rode jurk.

Onlangs zag de 40-jarige actrice haar relatie stranden met Jacob Busch, maar zit toch beter in haar vel dan ooit. Op Instagram deelde ze dit weekend drie foto’s van zichzelf waarop ze in een mooie rode jurk te zien is. “Ik voel me echt geweldig in deze jurk“, schreef ze erbij. De Australische actrice besloot vorig jaar de lockdown aan te grijpen om te werken aan haar lichaam. Haar fans konden via social media een jaar lang volgen hoe de kilo’s eraf vlogen. Ze is nu zeker al zo’n dertig kilo kwijt.

Lees ook: onthullende nieuwe docu “Framing Britney Spears” raakt vele sterren