Heb jij zin om je in een sprookje te wanen? Dan ben je bij deze Airbnb in Marrakech op het juiste adres. Hier verblijven voelt als 1001 en nacht en nog veel meer! Wij zijn helemaal ready to go!

Marrakech it is

Deze Airbnb bevindt zich midden in het centrum van Marrakech en is echt een droomplekje om te verblijven. De Riad, zoals ze dit soort verblijven in Marokko noemen, bevindt zich in de ‘Dar el Bacha area’. Hier verblijf je rustig, maar toch op een van de bekendste plekjes in Marrakech. Alles is te voet te bereiken en de taxi-plaats is gemakkelijk te vinden. Op deze locatie ervaar je hoe het is om te leven in Marrakech.

Dar Ahwach

De Riad Dar Ahwach heeft alles wat je nodig hebt om een paar dagen heerlijk te kunnen vertoeven in de Medina van Marrakech. Je kunt er met zes personen maximaal verblijven. Je hebt het hele verblijf voor jezelf dus je kunt doen waar je zin in hebt. Het heeft meerdere slaapkamers, gezamenlijke ruimtes zoals een woonkamer en een keuken en een terras. De slaapkamers zijn allemaal voorzien van badkamers en toilet. Voordeel: je kunt ook een deel van de slaapkamers huren. Je hebt dan de hele Riad voor jezelf, maar je betaalt alleen voor de kamers waar jij gebruik van maakt.

 

Marrakech 1
Airbnb
Marrakech 2
Airbnb

Marrakech 4
Airbnb
Marrakech 3
Airbnb

Even praktisch…

Met 4 uurtjes vliegen sta je op het vliegveld in Marrakech. Bijna niks dus! De Airbnb zelf kun je bereiken met de taxi vanaf het vliegveld en is, afhankelijk van het nogal chaotische verkeer natuurlijk, ongeveer 20 minuutjes rijden. In de Medina kom je niets te kort! Je kunt eindeloos struinen door de schattige straatjes en de lekkerste Marokkaanse couscous gerechten uitproberen in de schattige restaurantjes die je onderweg tegen komt. Die keuken in de Airbnb ga je zeker niet nodig hebben!

De prijs van de Airbnb is een leuke meevaller! Mede doordat je ook minder kamers kunt boeken, kun je hier voor een leuk prijsje verblijven en hoef je niet zo diep in de buidel te tasten. Wel geldt letterlijk: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. De prijs wordt namelijk steeds voordeliger! Een nachtje verblijven voor 2 buiten het hoogseizoen komt ongeveer uit op een prijs van €80,- per nacht. Ga je met 3 personen of meer? Dan stijgt de prijs per nacht per persoon met een paar tientjes. Geen reden om dit tripje niet te doen dus!

Lees ook: Dit zijn de meest Instagramproof bestemmingen om vakantie te vieren