Mocht je ooit spontaan besluiten om een aantal dagen richting het altijd zonnige Ibiza te vertrekken om volledig tot rust te komen, dan hebben wij het ultieme verblijf voor jullie gevonden. Finca Siempre Agosto Ibiza is the place to be – voor iedereen die geen Spaans kan, dit betekent ‘voor altijd augustus’. Richting het noorden van het eiland waar je ultiem kan chillen door de rust en de ruimte om je heen.

airbnb ibiza FEM FEM

Finca Siempre Agosto

Het wordt gerund door de Nederlandse Maud en haar gezin die het hectische stadsleven van Amsterdam hebben verruild voor the island life. Jarenlang werkte ze als stylist en curator voor design- en interieurprojecten en dat is te zien want bijna elk hoekje van deze Bed & Breakfast is zó fotogeniek dat je de drang hebt om alles te fotograferen – en daarna gelijk in het zwembad te springen om af te koelen.

Alles is ongeveer een jaar geleden gerenoveerd en voorzien van ruime, luxe badkamers maar de authentieke stijl van Ibiza is nog overal zichtbaar. Wat betreft de styling vindt je een mix van lokale producten en vondsten van verre reizen van Maud en haar familie. Ook vind je een aantal kunstwerken van Nederlandse bodem van onder andere Milou Neelen (die ook het logo heeft ontworpen) en Cate Adriana.

Er zijn in totaal 2 guestrooms dus wil je hier een aantal dagen overnachten moet je er wel op tijd bij zijn. Afijn, pictures say a thousand words dus hierbij wat kiekjes die we hebben geschoten tijdens ons verblijf in het belachelijk mooie Siempra Agosto.

Processed with VSCO with c1 preset Siempra Agosto 3 FEM FEM Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with c1 preset

Voor iedereen die dacht dat Ibiza echt alleen een party eiland was, think again. Zoek je rust en inspiratie? Zorg dan snel dat je hier een kamer boekt.

En als je dan toch op het eiland bent: hier de droom van iedereen die dol is op roze.