In de provincie Utrecht is genoeg leuks te zien en te doen. Breng een bezoekje aan de Utrechtse Heuvelrug, vaar door de grachten van Oudewater of ga lekker shoppen in de binnenstad van Utrecht. Wie een weekendje Utrecht wel ziet zitten, is bij ons op het juiste adres. Wij hebben voor jou de 5 mooiste Airbnb’s in Utrecht uitgezocht!

1. De Witte Leeu

Niet alleen Amsterdam staat bekend om de mooie grachten maar de stad Utrecht ook! Aan de Oudegracht kan je nu in de prachtige Bed & Breakfast ”De Witte Leeu” overnachten. Deze B&B is een middeleeuwse werfkelder die is omgetoverd tot een sfeervol gastenverblijf. Het verblijf heeft een ruime zit-slaapruimte, badkamer en keuken. Daarnaast staat er op de werf een tuinsetje om in het zonnetje te genieten van de langskomende bootjes en de stadse gezelligheid. Als extraatje zijn er ook nog twee fietsen tot je beschikking om op sportieve manier de stad te verkennen.

Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM

2. Deluxe Apartment

Een andere prachtige Airbnb vind je aan de westelijke kant van de stad Utrecht. Dit luxe appartement was vroeger een parochiehuis maar is inmiddels omgebouwd tot een mooi gastenverblijf. Dit monumentale gebouw heeft een moderne, sfeervolle inrichting en biedt plek voor vier gasten. Er zijn twee slaapkamers, een badkamer en een keuken. Daarnaast ligt de Airbnb op een makkelijk te bereiken plek in de stad. Mooi stekje, toch?

Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM

3. Houten huis

Ook voor mensen die juist aan de drukte van de stad willen ontsnappen, zijn er in de provincie Utrecht genoeg geschikte Airbnb’s te vinden. In het dorp Hollandsche Rading onder Hilversum kan je nu in een prachtig houten huis overnachten. Dit sfeervolle huis is geschikt voor vier personen en heeft twee slaapkamers, een badkamer, een ruime woonkamer en een keuken met zithoek. Het houten interieur zorgt voor een gezellige, rustieke sfeer en het prachtige glazen dak zorgt voor een mooie lichtinval. Dit unieke verblijfje staat ook nog eens op een prachtige locatie, omringd door bossen, heidevelden en mooie wandelpaden!

Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM

4. Cosy Penthouse

Wie wil genieten van een prachtig uitzicht over de stad Utrecht, zit in deze Cosy Penthouse wel goed. Deze driepersoons Airbnb bestaat uit een woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken en een terras. Niet alleen heb je vanuit deze penthouse een fantastisch uitzicht, ook over het interieur valt zeker niet te klagen. Daarnaast is het slechts een minuutje lopen naar het centrum van de stad en is het treinstation om de hoek. Een zorgeloos weekendje Utrecht!

Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM

5. Natuurhuis

Op 20 minuten fietsen van de stad Utrecht ligt dit prachtige natuurhuis. Deze bijzondere Airbnb is perfect voor stelletjes die even weg willen van de afleiding en drukte van hun dagelijkse leven. De grote open ruimte zorgt voor een rustgevende sfeer en dankzij de enorme ramen heb je een bijzonder mooi uitzicht op de natuur. Geniet vanuit bed van de prachtige zonsopkomst en eet een lekker ontbijtje in jullie privétuin. Dit natuurhuis is dan ook de perfecte hide out in de Utrechtse natuur!

Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM

Lees ook: Vakantie in eigen land: dit zijn de 5 mooiste Airbnb’s in Flevoland