Als je het derde seizoen van de hitserie hebt gezien, dan weet je dat het groots is geëindigd. Het was lang afwachten op een geluidje uit de filmwereld over de releasedatum van seizoen 4, maar het lijkt erop dat we nu eindelijk wijzer zijn geworden. Het duurt nog zeker een halfjaar, maar komt het nieuwe seizoen uit op 21 augustus?

stranger things

Eerste aflevering

Reden voor deze datum is een op Twitter gedeeld screenshot waarop te zien is dat de datum van de eerste aflevering op die dag valt. Wij delen deze Twitterberichten graag met je hieronder.

Vorig seizoen begon ook rond deze periode, dus het niet zo gek dat het nieuwe seizoen ook rondom de zomer uitgezonden zal worden. Het derde seizoen van Stranger Things werd gezien als één van de populairste series op Netflix. Sterker nog, het was één van de best bekeken seizoenen van een Netflix Original serie. En zo volgden er achttien Emmy-nominaties, waarvan er zeker vijf werden gewonnen.

Is het echt of nep?

Op Twitter zijn de meningen verdeeld. Vele reageren positief verrast te zijn, maar toch zijn er ook veel fans sceptisch over de aankondiging van het nieuwe seizoen. Volgens velen is het niet gedeeld door het officiële Netflix-account en daardoor dus fake. Netflix zelf heeft het bericht nog niet officieel bevestigd, noch ontkend. Ook alle acteurs hebben nog geen woord gelaten over het aankomende seizoen. We zullen nog even moeten afwachten of deze informatie klopt of niet..

Deze Netflix films hebben de hoogste IMDb score!