Advent is de aanloopperiode naar kerst. Een maand voor deze periode verschijnen de adventskalenders in de meest fantastische creaties. Jaarlijks pakken verscheidene beauty bedrijven uit en bieden hun klanten een box vol heerlijke verwennerij. Deze adventskalenders helpen ons op een heugelijke manier af te tellen tot kerstavond. Zo komen we de korte, donkere dagen wel door.

Voornamelijk zien we adventskalenders met beautyproducten óf chocolade, maar voor de vrouwen onder ons die wel eens toe zijn aan wat anders zijn er tegenwoordig ook adventskalenders met daarin heuse mini wijn,- gin,- en bierflesjes. Zo kom je alvast in de feeststemming en weet je tegen kerstavond precies naar welke wijn, gin of bier jouw voorkeur uitgaat.

Stel je toch eens voor. Je komt thuis na een drukke werkdag en wordt verrast met een nieuw wijn, gin of bier mini uit het vakje van die dag. Wie wil die beloning nou niet? Dit zijn de verschillende soorten adventskalenders waar je uit kan kiezen:

Aldi

De Aldi heeft een driehoekvormige adventskalender verhuld in gouden kerstdetails. De sierlijke box is gevuld met 24 verschillende soorten mini’s, van rode wijn tot witte wijn en van bubbels tot rosé. De adventskalender kost 49,99 euro en vliegt als warme broodjes over de toonbank.

adventskalender FEM FEM

Virgin wines

Ook Virgin wines brengt wijn adventskalenders op de markt. Houd je niet van wijn? Daar hebben ze rekening mee gehouden. Zo komen de Gin-lovers en bierfanaten ook aan hun trekken. De wijn adventskalenders zijn erg divers. Houd je namelijk alleen van rode wijn? Dan is er één volledig gevuld met 24 rode wijntjes. Dit geldt ook voor de witte wijn liefhebbers. Kan je geen keuze maken? Dan kan je natuurlijk ook de mixed-wine box kiezen. De wijn adventskalenders kosten 79,99 dollar. Ook de bier adventskalender kost 79,99 dollar en verrast je met 24 verschillende smaken bier. De Gin adventskalender bevat 24 verschillende mini’s met gin afkomstig van verschillende gin merken verspreid over de hele wereld. Hoe leuk is dat? Deze box is het duurst en kost 99,99 dollar.

Beerwulf

Ben jij net zo’n bierliefhebber als de brouwers van Beerwulf? Tel de dagen af tot kerst met deze 24 verschillende speciaal biertjes afkomstig van 24 verschillende unieke brouwerijen van over de hele wereld dat wordt gemaakt door gepassioneerde brouwers die echt van bier houden. De adventskalender kost 49,95 euro.


View this post on Instagram

Our new Advent Pack is now available! Head to Beerwulf.com now to enjoy 24 beers from 24 breweries🎉🎁⛄

A post shared by BEERWULF.com ® (@beerwulfwebshop) on

Jullie ook al zo’n zin in december?