3 liter zeg je? Jazeker, dat zeggen we. Met de beste Gin van de wereld, wijn met de helft minder calorieën en de lekkerste rosé van de wereld, gaan we steeds meer van de Aldi houden. En met dit nieuws, staat Aldi helemaal bovenaan ons lijstje van favorieten.

6 flessen in één

De enorme fles met prosecco die vanaf 14 november in de schappen te vinden zal zijn, zal bestaan uit maar liefst 6 flessen prosecco in één! Zo hoef je voor de kerstavond dus maar een fles te halen, waar je de hele avond mee kunt doen (en waar je ook nog eens mee kunt pronken).

aldi-3-liter-prosecco-femfem

Prijzig

De fles zal €45,- gaan kosten. Misschien vind je dit prijzig, maar als je alle feiten op een rijtje zet, is dit juist een koopje! Er zitten 6 flessen in deze mega bottle, de prosecco is van Giotti en dit wordt ontzettend goed aangeschreven én je hoeft dus maar één fles aan te schaffen.

De fles wordt speciaal voor de kerstdagen verkocht in de winkel, helaas kunnen we dus nog niet richting de supermarkt sprinten om deze flessen in te slaan. Nu we weten dat dit eraan komt, kunnen we al helemaal niet meer wachten op de kerstdagen.