Eigenlijk staan de feestdagen gelijk aan ongegeneerd wijnen. Goed excuus dus om een paar goede flessen in de slaan bij de lokale wijnwinkel. Nu zit je koelkast natuurlijk propvol met eten, want Kerst, dus heb je daar nog wel plek voor? Geen zorgen, Aldi komt met een goedkope wijnkoelkast.

Aldi komt met goedkope wijnkoelkast

We zijn Aldi meer dan dankbaar voor dit nieuwe product. We kunnen namelijk maar nooit genoeg wijn hebben.. Aldi komt met een wijnkoelkast waar maar liefst 24 (!) flessen in passen. En dat voor een prikkie.

Website Aldi
Website Aldi

Alles over de wijnkoelkast

Oke, dan is het nu tijd voor de praktische informatie; de netto-inhoud van de koelkast is ongeveer 66 liter. Je kunt zelf de temperatuur van de koelkast regelen, en er zit een led-binnenverlichting in. Ook heeft de wijnkoelkast een ledtouch-display. De koelkast heeft een automatisch ontdooisysteem en maakt ook nog eens nauwelijks lawaai! Hij is 64x48x44 cm, super compact dus!

We horen je denken; wat gaat dit grapje me kosten? De wijnkoelkast van de Aldi is maar €149,00. De supermarkten zijn nog open, dus wij zouden rennen! De koelkast is van het merk Tomado en je koopt hem in de winkel of op de website van de Aldi.

Wijnen, wijnen, wijnen

We zijn vrouwen dus we houden nu eenmaal van wijn. Het liefst ook een ander glas bij iedere gang. Met deze wijnkoelkast is dat dan ook helemaal geen probleem. Er passen 24 flessen in de koelkast, dus de keuze is reuze. Het geld wat je bespaart met dit koopje, kun je dan weer in een paar goede wijnen stoppen. De laatste tijd zijn wij helemaal fan van natuurwijnen. Vaak zijn ze net wat lichter en super funky. Sommige hebben zelfs een lichte bubbel, ideaal voor de feestdagen. Eén van onze favorieten is Boujulais Nouveau.

 

Lees ook: Aldi komt met een pizzarette voor 6 personen!