Dat de Aldi wel vaker must haves verkoopt voor een klein prijsje weten we allemaal. Je herkent het vast wel dat je met veel meer thuis komt dan gepland, oepsie. Al die aankopen zijn niet altijd even goed voor de portemonnee, maar deze keer is er een aanwinst die je absoluut niet kan overslaan: de Aldi komt met pizzarette voor 6 personen!

De pizzarette

De pizzarrette is handgemaakt en bevat een pre-bake functie. Ook bevat de pizzarette 6 bakspatels en een uitsteekvorm, en dat alles voor €59.99! Waar je ergens anders zo €79.99 euro betaald, kun je de pizzarette hier spotgoedkoop halen. Niet alleen is dit voordelig, maar het is ook nog eens veel goedkoper (en natuurlijk veel leuker) om zelf pizza’s te bakken dan te bestellen. Want laten we eerlijk zijn, de feestdag zijn duur. Op deze manier heb je niet alleen een super leuk en lekker gerecht, ook bespaar je er geld mee!

Gezellig en gemakkelijk

De pizzarette is bedoeld voor zes personen, perfect dus om een avondje met vrienden of familie van te eten. Het gourmetten en de kaasfondue zijn we ondertussen wel zat, maar met dit alternatief van de Aldi zorg je voor een spektakel op tafel!  Daarnaast is het niet alleen super gezellig, het is ook nog eens heel gemakkelijk! Bekleed het deeg met tomatensaus en je favoriete toppings, zo is er voor iedereen wat wils. De pizza’s zijn binnen 5 tot 7 minuten klaar, genoeg tijd dus over om lekker achteruit te hangen in je stoel en te genieten!

Kortom: een echte aanrader. Het is niet alleen gemakkelijk, maar ook nog eens goedkoop. Keep up the good work, Aldi

Nog een lekker recept nodig? Eerder schreven wij het recept voor overheerlijke avocado-pizza’s!

Lees ook: Geniaal: Lidl verkoopt nu een churro maker!