Ga jij regelmatig in bad en doe je dat het liefst met allerlei spullen die je binnen handbereik wil hebben staan? Dan hebben wij het product gevonden dat jouw gaat helpen. Aldi verkoopt een mooie stijlvolle én praktische must voor in de badkamer. En dat natuurlijk voor een heel lekker prijsje!

bad sessie aldi

 

Bad in de badkamer

Veel vrouwen zweren erbij: een bad in de badkamer. Een douche is dagelijks heerlijk om te hebben, maar zo’n bad heeft ook wel wat. Even de tijd nemen om lekker in bad te liggen, te genieten van de warmte en even helemaal weg te dromen bij alles waar je op dat moment aan denkt. Na een korte tijd badderen kom je er al helemaal als herboren uit. Echt een aanrader voor vrouwen die het graag lekker warm hebben én wat meer tijd voor zichzelf zouden willen hebben.

Badderen

Wanneer je in bad zit, kun je van alles doen. Je kan besluiten even helemaal niks te doen en gewoon je gedachten de vrije loop laten. Heerlijk, maar dat is niet voor iedereen weggelegd. Even een serie kijken op de tablet óf een boek lezen kan natuurlijk ook. En dan natuurlijk onder het genot van een lekker hapje en drankje. Bakje chips, wijntje of andere borrelhapjes. Dat kan allemaal, want een uur in bad liggen staat gelijk aan een halfuur sporten. Wist je dat?

Must voor in de badkamer

Allemaal leuk en aardig, maar je denkt nu waarschijnlijk: waar laat je dat dan? Het is wel een risico om je tablet mee in bad te nemen, want je kunt hem niet echt lekker neerzetten en als hij valt, is hij kapot. Enne, iedere keer over de badrand heen hangen voor een slokje wijn en een handje chips is ook niks. Daar komt de Aldi bij kijken, want de Aldi verkoopt nu de oplossing voor een prikkie.

Je hebt namelijk speciale badplanken. Deze kun je overdwars laten leunen op beide kanten van het bad, waardoor je een soort tafeltje creëert. Ideaal als je wat dingen zou willen meenemen in bad. Grote kans dat je er zelf al wel eens eentje hebt gezien. Toch is die van de Aldi net even wat handiger, want aan ieder detail is gedacht. Zo is-ie uitschuifbaar, waardoor hij bij allerlei formaten goed kan passen. Geen plankje dat per ongeluk van je bad af valt wanneer je net lekker zit dus! Verder heeft hij allerlei speciale vakjes. Bijvoorbeeld een schuifgedeelte waar je een glas wijn onder schuift, zodat deze niet om kan vallen. Ook heeft hij kleinere bakjes voor andere spullen én een uitklapbare leuning waar je een boek of tablet veilig tegenaan kan zetten. Enne, dat allemaal voor een tientje! Wees er snel bij, want op = op!