Heb je na het sporten zin in een verfrissende snack en ook nog vol met proteïne? ALDI komt met Protein Ice Cream Bars. De lekkerste snack na een stevige work-out.

Bron: Kookfans

Chocolade-ijs

In Nederland kennen we allemaal wel die lekkere chocolade ijsjes, Magnum, Cornetto, chocolade schepijs en Mars en Snicker-ijsjes. Heerlijk, al die ijsjes, we zouden er zo elke dag wel 100 op kunnen. Helaas is het niet zo gezond voor je, en zitten ze bomvol met calorieën. Natuurlijk is het niet erg om zo nu en dan wat extra calorietjes tot je te nemen, maar iets eten waar we ons minder schuldig om hoeven te voelen zou wel fijn zijn.

Protein Ice Cream Bars

Heerlijk, die ijsjes gemaakt van onze favoriete chocolade repen, Snickers en Mars. Deze ijsjes zijn superlekker, maar een iets gezondere snack zou ook niet erg zijn. Gelukkig voor ons heeft ALDI een gezondere dupe gemaakt van deze lekkernijen. We hebben het over de Protein Ice Cream Bars, ze hebben het uiterlijk van een Snicker, alleen is de smaak toch net een beetje anders. Ze zijn niet supergezond, maar dat is helemaal niet erg, dat mag ook! Elke bar bevat slechts 150 calorieën en maar liefst 11 gram proteïne. Dus een top snackie voor na het sporten.

Variatie voor je smaakpapillen

Gelukkig hebben we ook nog keuze in de smaak van de Proteïne Bars. De repen heb je in de smaken, vanille met gezouten karamel en witte chocolade, vanille met karamel, en chocolade met pinda’s. Je kan wel stellen dat het de lekkerste traktatie is, na het sporten. Heerlijk een ijsje met de lekkerste smaken en ook nog gezonder. Ik zie het al helemaal voor me, in de zomer lekker sporten, en dan na een harde workout, een eiwitrijk ijsje. Het is niet alleen gezonder dan een Snicker of Mars, het helpt ook om je lichaam weer af te koelen na al die inspanning.

Treurig nieuws voor Nederland

Helaas is het product nog niet in Nederland verkrijgbaar. De repen zijn nu alleen nog in Groot-Brittannië te koop. We hopen dat deze geweldige snack snel in de Nederlandse ALDI komt te liggen. Als dat gebeurd, weten we wanneer we gaan beginnen met sporten!